Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor egy nőnek gyereke, férje van akkor már nem jár szórakozóhelyre?
Figyelt kérdés
Akkor már nem lehet neki kedve táncolni és eljárni ?2013. júl. 28. 14:21
1/5 anonim válasza:
Biztos előfordul olyan is, bár manapság ritkák az olyan szórakozóhelyek, ahol táncolni lehet. Általában csak valami drogos tuc-tucra rázzák magukat a beszívott tizenévesek. Ilyen helyen meg nem csoda, hogy nem nagyon találsz gyerekes anyukákat.
2/5 anonim válasza:
Dehogynem. Csak én pl. akkor se nagyon jártam, amikor még nem volt családom, gyerekem, másfajta szórakozásra vágyok. :) De a barátnőm pl. rendszeresen jár, pedig 3 gyereke van. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Igazából hiányolom is a helyeket ahol jó kis zene szól amire lehet jókat rázni .
De ettől függetlenül ,miért ne mehetne el egy nő szórakozni ,kiegdeni a gőzt ,csak azért ,mert gyereke van . Nem jelenti ,hogy felszed valakit ,csak kicsit kipacsolódik szórakozik .
2013. júl. 28. 14:27
4/5 anonim válasza:
mèrt ne?? attòl mert valakinek csalàdja van màr ne is éljen??
èn màr nem egyszer làttam discóba is nagymamàkat az unokàjukkal :) nem szégyen az ha az ember elmegy ilyen hejekre :)
5/5 anonim válasza:
Gyerekem még nincs, de férjem van. Meg is güggyennék ha időnként nem mehetnék el valahová kitombolni magam. Néha barátokkal, néha csak kettesben a párommal. Kicsit jobban körül kell nézni, ha nem egy hányós-drogos tinidiszkóban akar kikötni az ember, de mindig akad valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!