Prolaktinszintem 401 . Ez jó vagy nem?
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 23:51
1/7 anonim válasza:
Nekem 465 a szintem. Lombikos vagyok és a dokim szerint jó ez az érték, ebből következően szerintem neked is jó az értéked!
2/7 anonim válasza:
Ha megírnád a referencia tartományt, akkor könnyebb lenne. (bár akkor valószínűleg te is tudnád a választ)
Nekem ng/ml a mértékegység és ott 1,39-24,2 a ref. tart. De nézték már más mértékegységben is, ott 600 körül még normálnak számított. Orvosod mit mond?
3/7 A kérdező kommentje:
Ha más mértékegységben nézzük , akkor a határ nállam 16 - os és az eredményem pedig 17- es.
2013. aug. 7. 09:56
4/7 anonim válasza:
Hm-hm, akkor az egy picikét magas. Jó lenne kordában tartani a prolaktint, nem jó, ha határérték felett van, meg ki kell deríteni, hogy mi áll a háttérben. Nem rémisztgetni akarlak, nyugi, csak jó utánajárni a dolgoknak. Engem 7 éve kezelnek magas prolaktinnal. 2. voltam :)
5/7 A kérdező kommentje:
Bromot és Metf. + diéta ami elő van írva 2 hete . De nem fogytam csak 4 kg-t. :((
2013. aug. 7. 18:24
6/7 anonim válasza:
2 hét alatt 4 kg? Ne viccelj, ez inkább gyors, nem hogy kevés. Mondjuk nem tudom, mi volt a kezdősúlyod, de ennél gyorsabban nem kell fogyni. Milyen diétát csinálsz? Én 160g CH diéta szerint étkezem, és 2 hónap alatt ment le 6 kg. Szóval ne bánkódj. Bromo simán helyre fog tenni, ne aggódj -én is azt szedem.
7/7 anonim válasza:
Nekem reggel - este fél szem bromo levitte a szintemet két hét alatt 880-ról 178-ra!!!!!!!
csodálatosan gyorsan fogysz, én is szeretnék :)))
Ne aggódj, minden rendben lesz, a bromo nagyon gyorsan hat!!!!
Most pl. fél évig nem szedtem, vissza is ment a szintem és 1 hét alatt 150-el csökkent napi fél szem bromotól :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!