Használt valaki tiszta méhpempőt teherbeesés elősegítése végett?
Szia!
Én most kezdtem szedni, jelenleg a 17 napnál tartok!
Ha megint megjönne egy hónapig szünetelek és újra kezdem. Így írják a pempős oldalon, szóval ezt alkalmazom! Remélem beválik. Sok sikert neked is a babához :)
Igen én is elakartam 1 hónap szünet után kezdeni de aki ígérte hogy hoz nem hozott és nem akartam a ciklust bezavarni mert szerintem nem lett volna mar elég ami maradt :(( de hátha sikerül így is ;))
Én is szurkolok nektek :))) hajrá :))
Én méhészetben vettem!
Nem tudom pesti vagy e vagy sem, de Pesten a Ferenc körúton van egy méhészet, pontosan nem tudom hány szám alatt, de páratlan oldal az biztos. Az Üllő út és a Ferenc körút találkozásától pár méterre van.
Bemásoltam a linket, ahonnan lehet rendelni :) Én is innen akartam, csak annyira nem bizok a netes vásárlásokban ezért felkutattam egyet a környékünkön!
Én is inkább mehesztol veszem meg.
Utolsó válaszoló ez nagyon jó hír :)) gratulálok :)))
Gratulálok, remélem nekünk is beválik. Valamit tuti csinált, mert most volt ovum és az elmúlt hónapok alatt egyszer se volt ilyen erős ovu fájásom :D
Nagyon remélem nem csak a fájást hozta meg, hanem mást is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!