Mi lehet a bajom? Nem sikerült teherbe esnem.
Fiatal vagyok, 23 éves, a párom 34. Pár hónapja próbálkozunk, de semmi. Teljesen elkeseredtem mert nagyon szeretnénk babát, a párom emiatt le is szokott a cigiről... A ciklusaim 30-31 naposak, nem napra, de nagyjából pontos. Mi lehet a gond?
Illetve tudtok e olyan természetes dolgokat (tea, homeo bogyó, bármi), amit szedhetek és természetes úton segíti a teherbeesést?
Mivel még csak pár hónapja próbálkozunk kérlek ne írjátok hogy vizsgáltassam ki magam, mert a dokik csak 1 év próbálkozás után hajlanóak ezzel foglalkozni... Nagyon vágyom babóra.. :(
Pár hónap után még nem érdemes aggódni. Ettől függetlenül, ha titeket megnyugtat, el lehet kezdeni vizsgálódni. Nyugodtan mondhatod a dokinak, hogy egy éve próbálkoztok. Nem fog senki kukkolni a hálószobátokban, hogy ellenőrizze.
Valószínűleg egyébként semmi gond nincs veled. 23 évesen nagyon fiatal vagy még.
de ha semmi bajom nincs akkor miért nem sikerül?
a másikkal az a baj hogy voltam a nőgyógyászomnál amikor elkezdtük próbálkozni mondtam hogy szeretnénk elkezdeni, szóval tudja hogy mikor kezdtük el, nem tudok neki hazudni :(
Szia!
Mi is próbálkozunk, nekünk már van egy lassan 2 éves kislányunk!
Február óta próbálkozunk a kistesóval, sajnos sikertelenül!
Én 3 hónap után már elindultam kivizsgáltatni magam és bizony jól is tettem, mert kiderült, hogy pajzsmirigy problémám van, és emiatt nem maradok terhes. Azonnal endokrinológushoz mentem aki írt fel gyógyszert, amit minden reggel szedek. Elvileg helyrerakja a hormonjaim és segíti a teherbeesést.
17 napja jött meg, azóta pedig elkezdtem enni tiszta méhpempőt, ami nem tudom hatásos e, de nagyon sok jót olvastam róla és egy próbát megér! :)
Ha a nőgyógyászod tud arról, hoyg mikor kezdtétek, akkor is egy mindenre kiterjedő vérvizsgálat meg sosem árt. Lehet nincs is semmi bajod. Ahogy az előttem szóló is mondta, 20% esély van arra, hogy összejöjjön a baba egy perioduson belül és ez is csak akkor, ha peteéréskor vagy közvetlen pe. körül vagytok együtt.
Azt elfelejtettem írni, hogy az orgazmus is kiválthat extra peteérést, szóval elvileg bármikor sikerülhet teherbe esni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!