Méhenkívüli terhes vagyok?
-15 évig szedtem fogamzásgátló tablettát, 2 éve bbahagytam.. Nem éltem nemi életet.
3 hete voltam együtt a barátommal (6x melyből egyszer sem védekeztünk)több mint egy hete kellett volna hogy megjöjjön, de még apró jele sincs.... vettem egy tesztet,negatív lett. Viszont a mellem le akar szakadni, a derekamról nem is beszélve, jobb oldalt erős alhasi szúró fájdalmam van,combomba sugárzik és barnás folyás.Állandóan aludni akarok, émelygek... Lehet méhenkívüli terhes vagyok? Segítsetek légyszives. Dokihoz jövőhétre van csak időpontom, de nagyon feszült vagyok.
Méhen kívüli terhességet csak ultrahanggal lehet kimutatni. Ha méhen kívüli terhesség lenne, akkor is pozitív a teszt, mert HCG lenne a szervezetedben ugyanúgy.
Egyébként a tünetek utalnak terhességre, vegyél még egy tesztet ha gondolod, de nem lehetetlen, hogy terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!