Szeretnék választ kapni a következő eredményről! Mert már minden választ kaptam előzőleg feltett kérdésemnél! Tudom itt senki nem orvos de már teljesen elbizonytalanodtam! Ez az eredmény milyen?
3 napi vv eredményem:
FSH :6,4
LH:6,1
Kortizol:80,1
PROG:2,77
oestr 172,9
21 napi vérvétel eredményem:
éh.gl:5,39 uIU/ml
120"4,16 uIU/ml
koleszterin 3,65 mmol/l
tg:1,05 mmol/l
HbA1c: 6,80%
TSH:1,01 uIU/ml
FT4:1,52 ng/dl
a-TPO:274,8(ez magas mert mondta a dokinő)
TYRAK:845,1 IU/ml
FSH:6,8 mIU/ml
LH:16,6mIU/ml
PRL:10,8 ng/ml
kortizon:43,7ug/L
progesztrenon:1,84 nmol/l
tesztoszteron:1,5 nmol/l
se inzilin:3,65 uIU/ml
120" 18,60 uIU/ml
HGH: 0,24 ng/ml
a papíromra ezt írta a endo dokinő:
a labor eredménye alapján az előző hónapba peteérése nagy valószínűséggel nem volt .Az OGTT inzulinrezisztenciát nem igazol .pm működés rendbe,de magas autoimmun aktivitás miatt pm.uh végzése ill.Selen javasolt.(béres vagy pharmaNord).fél év múlva endrokin konroll.ennyi van ráírva!
Válts dokit! Egy olyat válassz, aki ránéz legalább az eredményeidre, mert ha minden tájékozódás nélkül ír fel neked gyógyszert, akkor akár félre is kezelhet.
Nem kell aggódnod két sikereteken inszem után. Nagyon sok olyan párt ismerek, akiknek a három inszem nem, de az első lombik összejött. Tudom, hogy lelkileg nehéz leginkább, de a cél előtted van, menni kell tovább. A célegyenesben nem szabad feladni!
Szia!
Mi újság van veled azóta?
szia!
nem sok minden van velem!még mindig nem folytatom az inszemet!majd talán májustól de kivizsgálással kezdek!veled mizus????
Sziasztok!!
húúúú már majdnem eltelt 1 év!sajna ott tartok ahol 1 éve!
szeretném megkérdezni mensmentis-be mennyibe kerülne az ilyen célú vizsgálatok??vagyis szeretném már megtudni mi a helyzet!sok minden közbe jött ezért nem tudtam kivizsgáltatni magam!mennyit kellene várnom míg bejutok??köszönöm ha ír valaki!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!