Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szeretnék választ kapni a...

Szeretnék választ kapni a következő eredményről! Mert már minden választ kaptam előzőleg feltett kérdésemnél! Tudom itt senki nem orvos de már teljesen elbizonytalanodtam! Ez az eredmény milyen?

Figyelt kérdés

3 napi vv eredményem:

FSH :6,4

LH:6,1

Kortizol:80,1

PROG:2,77

oestr 172,9

21 napi vérvétel eredményem:

éh.gl:5,39 uIU/ml

120"4,16 uIU/ml

koleszterin 3,65 mmol/l

tg:1,05 mmol/l

HbA1c: 6,80%

TSH:1,01 uIU/ml

FT4:1,52 ng/dl

a-TPO:274,8(ez magas mert mondta a dokinő)

TYRAK:845,1 IU/ml

FSH:6,8 mIU/ml

LH:16,6mIU/ml

PRL:10,8 ng/ml

kortizon:43,7ug/L

progesztrenon:1,84 nmol/l

tesztoszteron:1,5 nmol/l

se inzilin:3,65 uIU/ml

120" 18,60 uIU/ml

HGH: 0,24 ng/ml

a papíromra ezt írta a endo dokinő:

a labor eredménye alapján az előző hónapba peteérése nagy valószínűséggel nem volt .Az OGTT inzulinrezisztenciát nem igazol .pm működés rendbe,de magas autoimmun aktivitás miatt pm.uh végzése ill.Selen javasolt.(béres vagy pharmaNord).fél év múlva endrokin konroll.ennyi van ráírva!

2013. júl. 24. 08:17
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

sziasztok!!

nem hiszem,hogy ír valaki de azért írok!!

tegnap volt átjárhatóságim! fájt de túl lehet élni!a bal oldalon el vagyok záródva! vajon így milyen esélyekkel indulok az inszemre? lehet nem is az lesz? teljesen elkeseredtem! nem elég,hogy a párommal baj van még ez is!! nem is tudom szeretném-e folytatni ezek után!!

2013. aug. 2. 12:26
 22/35 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiképpen ne add fel, biztos sikerülni fog! Lehet, hogy az elzáródás miatt csak lombikkal, de biztos. Ellenben a cukrod engem továbbra is aggaszt. Most láttam, hogy néztek HbA1c-t is, melynek szintén nem a legjobb lett az értéke. Egy cseppet a határérték feletti. Szerintem mielőtt belevágtok bármiféle kezelésbe, menj utána ennek a cukor dolognak. Keress egy jó endokrinológust. Ha pesti vagy, akkor a Mensmentisbe menj csak.
2013. aug. 2. 18:51
 23/35 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló: hát nem Budapesti vagyok!most már nem nagyon van időm keresni egy másik endo dokit!mert most már menni kellene lassan a beavatkozásra! bár már nem is igazán szeretném folytatni!de most akkor melyik értékeimmel van baj?? cukrommal,pajzsmirigyemmel !! köszönöm ha ír valaki!
2013. aug. 2. 19:35
 24/35 anonim ***** válasza:
En egybol a lombikot javasolnam. Nekem is zart a bal peyevezetom, a jobb meg eleg kanyargos,kerdeztek, akarjuk-e megprobalni az insztemet, de mondtuk, hogy nem, szerintem felesleges lett volna, idoben es penzben.
2013. aug. 3. 08:04
 25/35 A kérdező kommentje:

kedves utolsó:

én nem tudom melyik lehetne a jobb megoldás! a lombikkal biztosabb az eredmény és ez tény! de ilyen eredményekkel neki lehet vágni bármelyik beavatkozásba?? mert most ez a kérdés! nem szeretnék ész nélkül belevágni! mert arra szerintem nem nagyon lesz pénzünk,hogy tb támogatás nélkül folytassuk a lombikot!! na mindegy ez már a mi problémánk!

2013. aug. 3. 08:24
 26/35 anonim ***** válasza:
A pajzsmirigyhez nem értek sajnos különösebben, csak a TSH-t tudom, hogy az neked tökéletes. A cukroddal vannak gondok. Ahogy írtam korábbi hozzászólásomban, nem jó ha a terhelt érték az éhgyomri alá megy. A HbA1c pedig az elmúlt három hónap vércukor átlagát mutatja, vagyis, hogy átlagosan milyen magas volt a cukrod. Ezt is kicsit soknak tartottam, és ezért mondtam, hogy érdemes lenne utánamenni. A magas cukor (és inzulin- bár ezek a mért! értékeid jók) nagyon bekavar a női nemi működésbe (peteérés, megtapadás, stb.).
2013. aug. 3. 12:27
 27/35 anonim ***** válasza:

Az eredmenyeid egy lombikhoz teljesen jok, de ezeket ugyis megnezik elotte.

A lombik tb tamogatott, nekunk az utikoltseget is fizettek.

Csak a gyogyszereket kell fizetni.

Ugyhogy mindent bele, hajra, drukkolok. :)

2013. aug. 3. 13:36
 28/35 A kérdező kommentje:

sziasztok!!

köszönöm a hozzászólásokat!

ma már egy kicsit pozitívabban állok az egészhez!! nehéz a sok kudarc után pozitív maradni!! de nagyon próbálkozok!

én jobban szeretném a lombikot mint az inszemet!ha lesz valami újabb hírem megírom!! köszönöm mindenkinek!!

2013. aug. 4. 08:49
 29/35 A kérdező kommentje:

sziasztok!

ma megjött és holnap kezdem a gyógyszert 5 napig 2 szemet aztán jön a szúri!

2013. aug. 29. 09:35
 30/35 A kérdező kommentje:

sziasztok!

kérdésem annyi lenne,hogy 2 sikertelen inszem után van aggódni valóm??sajnos nem mentem további vizsgálatokra!de a dokim meg se nézte a eredményeimet csak elmondta milyen gyógyszert szedjek és mikor! szeptemberbe volt az első inszem!köszönöm ha ír valaki!

2013. okt. 27. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!