Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pcos vagyok! Barátcserjét...

Pcos vagyok! Barátcserjét szedek kb 3hete és ma vagyok a 38. napon és még sehol semmi. Barátcserje ennyire nem segít?

Figyelt kérdés

már voltam kb fél éve hormonlaboron...annyira nem voltak rosszak a hormonjaim!az inzulin terhelésnek most várom az eredményét és az újabb hormon labort is.

minden hónapban van pecsételésem,sajnos nem vérzés csak pecsét..de legalább van valami változó mikor jön meg 29,30,32,34,35 + - naponta!Gynexet szedtem 2 hónapig de legutóbb 27 napra jött meg..majd elfogyott és átváltottam a zafir barátcserjére!endokrinológusom szerint nem kavarhatott össze a barátcserje,mivel arra hat ami nekem van...

38. nap és semmi nincs!terhességet kizárom mert ma csináltam tesztet

2013. júl. 23. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Én IR-es vagyok, és nagyon durván bezavart a barátcserje, hónapok kellettek, amíg kb. rend lett.

Ez szerintem sokkal jobb:

[link]

2013. júl. 23. 16:55
 2/5 A kérdező kommentje:

endo dokim az mondta szedjem nyugodtan...

az se biztos hogy ír es vagyok mert semmi tünetem nincs az ír re

50kg 160cm...se pattanás se semmi....

csak ciszták...így minden leletemre azt írják hogy pco jellegű...

csak zavar hogy nem "jött" meg..nem szokott ilyet csinálni...de orvos szerint nem kavarhatott be..háát....

2013. júl. 23. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:

sovány lányok is lehetnek pcos-ok, semmi köze hozzá sajnos (vérvételekből gyorsan kiderül egyébként). Nekem sincs pattanásom, sem semmim, nem szőrösödök, és még a menstruációm is rendszeres. Annyi mindössze, hogy nem jött a baba.

a diétát tartanod kell?

2013. júl. 23. 17:37
 4/5 A kérdező kommentje:

még várom a terheléses inzulint...

valószínű abbahagyom a barátcserjét....

most már annyi sincs mint eddig...

2013. júl. 23. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Diétát nem csak ir-eseknek kell tartani. Minden PCOS-on segít. (Többet, mint az ilyen-olyan cserjék...)
2013. júl. 24. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!