Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedett valaki barátcserjét...

Szedett valaki barátcserjét és így jött össze a baba?

Figyelt kérdés

Amikor kiderült,hogy terhes vagy kaptál progeszteron pótlást?Mennyit szedtél egy nap a barátcserjéből?

Esetleg ha van infó,amit fontosnak tartasz róla,megköszönöm!

2013. jún. 5. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Én szedtem,és a palástfű meg nem tudom milyen volt a másik tea.Barátcserjét napi 1-et. A két teát úgy kell inni egyiket ciklus első 15 napján másikat azt követően.Barátcserjét tilos ha sikerült baba!De teherbeesést nagyban befolyásolja az ha valaki nem görcsöl rá!Nekem segítettek a fent említettek,de kétszer sem mondom h legfőképp az segített h nem görcsöltem babára.20 hetes
2013. jún. 6. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:
másik tea cickafark,de annak nézz utána melyiket mikor kell inni,ezeket esténként mindenféle ízsítés nélkül forrázva ittam
2013. jún. 6. 09:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Múlt hónapban én is ittam a két tea keveréket,de most nem merem,mert pajzsmirigy hormont is kell szednem,annyira nem merem az összeset egyszerre.Én is napi 1 szemet szedek,most kezdtem el,remélem hamar sikerül teherbe esni,már nagyon várjuk a bébit :)
2013. jún. 6. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!