Van itt olyan, akinek sokára jött össze a baba?
1.A gyerekem másik nagymamájának az anyja 20 év után egyetlenegyszer esett teherbe vele és 40 évesen szülte meg.
Ők azt mesélték a Parádi gyógyfürdőben nyaraláskor történt.
2.Egy közeli ismerősöm sok év próbálkozás után 38 évesen lombikbébit hordott ki.Rá 2 évre terhes lett mégis.
A nőgyógyásza nem volt hajlandó beutalni terhesség megállapítására,mert azt mondta lehetetlen,ilyen petevezetékkel,ami neki van.A 2.ik nőgyógyász ugyanezt mondta.Sírva ment a Klinikákra,hogy márpedig ő terhes és nézzék meg.
A gyerek pedig most már 8 éves!!
Igen, nekem a második gyermek nagyon sokára jött össze. A nagyobb 13 éves most, a kissebb 4,5 éves. Az elsô 6 éves volt, amikortól próbálkoztunk, de sokára jött össze és sajnos a végén lombikprogrammal.
Aztán váratlanul állapotos lettem, és jött a harmadik. Ô most 2,5 éves.
Húú kedves négyes ez tényleg érdekes:)) de csodák még vannak:))
Kedves kérdező:Menj el jó nőgyógyhoz és jó endokrinológushoz,nekem a magánok jöttek be és tuti segíyteni fognak.sok sikert
Kedves Kérdező!
A történetem olyan rögös, hogy csak szavakban írnám le..
2,5 év...megannyi orvos, rendszertelen ciklus, negatív tesztek, összeomlás, magánklinika, endokrinológia, PCO, inzulinrezisztencia, diéta, merckformin, agyalapi mirigy daganat és ez okozta magas prolaktin, újabb gyógyszerek...mire végre ciklusaim lettek, és megannyi hőgörbézés után látszottak a peteéréseim, férjem spermaeredménye: 3millió/ml...ez szinte szonnali lombik...elkeseredés..sírás...reménytelenség...beletörődés a lombikba...1 hónap fer14, hátha elég lesz az inszeminációhoz..erre múlt héten megtudtam, hogy spontán teherbeestem, kb 5hét 6 napos, de nem örülök előre, hiszen bármi megeshet,, orvos még nem látott, de van 4 erősödést mutató hcg tesztem.
Szóval ha más nem, ez adjon reményt!
Én minden jót, sok sikert, és az álmotok beteljesülését kívánom!
Köszönöm szépen a bíztatást, és gratulálok mindenkinek a babákhoz :)
Tegnap voltam orvosnál, nagyon rendes volt, csak dícsérni tudom. Ő nőgyógyász, nem endó, de még azt is keresek majd :)
Ő egyelőre nem vizsgált meg, kedden megyek vissza hozzá vizsgálatra, azt mondta, hogy meggyógyulhatok, csak alaposan utána kell járni a dolgoknak, ha nem sikerül, jöhet a lombik. Tudom,nem tűnik soknak, de évek óta először érzem azt, hogy egy doki nem csak ránéz a leleteimre és tovább küld, hanem megpróbál valamit segíteni is. Így kicsit jobban érzem magam, remélem nem csak bíztatni akart, bár egyelőre még a vizsgálatok hátra vannak, de nem adom fel. :) ha 1-2 éven belül sikerül, boldog leszek, ma visszaállok a diétámra, hátha az is segíteni fog :)
A diéta biztosan segíteni fog :) es ez jo hír hogy segít ez a doki :))) szurkolok
Előző posztólónak gratulálok es tűzi mar minden rendben lesz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!