Hogyan készüljek fel egy újabb csalódásra?

Figyelt kérdés

34N vagyok és évek óta próbálkozunk, eredménytelenül.

Mostanában kellene megjönnie a mensesemnek. A mai volt a 29. nap. A ciklusaim 31-34 naposak.

Szóval a 28. naptól mindig reménykedek, aztán megjön... Ezt a csalódást minden egyes hónapban átélem.

Most megint remélem, hogy talán pont ebben a hónapban történik meg a csoda, és félek minden alkalommal attól, hogy vécére menjek, nehogy véresnek lássam a vécépapírt.

Nem is tudom, hogy igazából milyen válaszokat várok... azt hiszem semmilyet. Csak ki akartam írni magamból.

2013. júl. 15. 22:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Volt a párom is mindenféle vizsgákaton, ő is rendben van.

Anyagilag jól állunk. Nekem dolgoznom sem kell, hztartásbeli vagyok.

a nyavalygásról pedig annyit, hogy leírtam, hogy egy hónapban pár nap van, amikor megérint a dolog, de 10 év után már nem beszédtéma köztünk.

A #4 válaszoló egyébként megmosolyogtatott. Tanultam pszichológiát, és átsüt az írásáról, hogy ő is boldogtalan vagy megkeseredett valami miatt, és bizonyos embereknek ilyenkor jobb megbántani mást, mert amig azt figyeli, hogy a másik bánkódik, addig nem figyel a saját bajára.

Kedves #4 sok boldogságot és örömöt kívánok az életedbe. Hidd el, jobbra fordulnak majd a dolgok.

2013. júl. 16. 13:12
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

Jézusom, 4es hogy te mekkora bunkó vagy!!! Kérdező, ne is törődj vele, ez egy ostoba liba.

Én is 35 éves vagyok és több mint két éve próbálkozunk mi is. Eddig minden hónapban vagy 10 tesztet ellőttem, magamon éreztem minden tünetet, szóval őrület miket produkáltam, annyira akartam a babát!!! ÉS hozzáteszem a férjem teljesen PARTNER volt benne, sosem borult ki miattam akármilyen hülye depis voltam néha. Most már ott tartok, hogy nem érdekel, kicsit előregondolok hogy ugyan miért pont most jönne össze, ugyanúgy meg fog jönni és kész, már nem keresem a tüneteket, elfogadtam hogy nem akar jönni. Beiratkoztam egy tanfolyamra, nyelvet tanulok és dolgozom, vezetem a háztartást, szóval lekötöm magam. Azt tudom tanácsolni neked is, hogy add fel. Egyszerűen fogadd el, hogy nem jön. MEg fogsz könnyebbülni és végre élheted normálisan az életed, nem mindig erre gondolva. És hidd el, történtek már csodák, ha megnyugszol, normálisan eszel be fog kopogtatni az a gólya, mint nekünk is. :) Drukkolok!

2013. júl. 16. 16:13
 13/20 anonim ***** válasza:
ÉS még annyit, hogy nem tudom, ismered-e az aviva tornát. MEnj el egy gyakorlati oktatásra és hátha segíteni fog! Nagyon nagyon sok nőnek segített babaügyileg!
2013. júl. 16. 16:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Lombikot probaltatok mar?
2013. júl. 16. 16:27
 15/20 A kérdező kommentje:

Kedves #13, köszi a biztatást, és én is drukkolok neked/nektek.

Lombikon többször voltunk 2008 és 2011 között, de nem sikerült. (Illetve egyszer pozitívat teszteltem, de 2 hétre rá elment elment.)

2013. júl. 16. 17:25
 16/20 anonim ***** válasza:

Hm, töröm a fejem miben segíthetnék...endokrinológusnál is voltatok? Gondolom...

Ha minden rendben van elvileg, olyan nincs, hogy ne sikerüljön! Mégis azt mondom, menj el egy aviva tanfolyamra, nagyon sok nő lett anyuka utána! MEgmozgat mindent odabent és rendbeteszi a hormonokat is. Én is lelkesen tornázom!

2013. júl. 16. 17:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Egyesek milyen bunkók,de jól látod,miért is támad...

Ne add fel én azt mondom:)) SOK SIKERT az már jó ha legalább gyszer volt pozitív,sikerülnie kellllllll

2013. júl. 16. 22:10
 18/20 A kérdező kommentje:

Így van! Legyünk pozitívak!

Most eldöntöttem, hogy kipróbálom ezt az avivát, aztán hirtelen felindulásból jól teherbe esek!!! :D

2013. júl. 16. 23:19
 19/20 anonim ***** válasza:

Olvastam egy gyogyitorol, aki nem sarlatan, olyan nok estek teherbe, akiknek evekig nem sikerult elotte sehogy, rakosokat gyogyit.

Megkeresem az elerhetoseget es privatban eljuldom delutan, semmit nem veszitesz, ha elmesz hozza.

2013. júl. 17. 11:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Próbáld ki! Én is tornázom, nagyon bízom benne!!
2013. júl. 17. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!