Hogyan készüljek fel egy újabb csalódásra?

Figyelt kérdés

34N vagyok és évek óta próbálkozunk, eredménytelenül.

Mostanában kellene megjönnie a mensesemnek. A mai volt a 29. nap. A ciklusaim 31-34 naposak.

Szóval a 28. naptól mindig reménykedek, aztán megjön... Ezt a csalódást minden egyes hónapban átélem.

Most megint remélem, hogy talán pont ebben a hónapban történik meg a csoda, és félek minden alkalommal attól, hogy vécére menjek, nehogy véresnek lássam a vécépapírt.

Nem is tudom, hogy igazából milyen válaszokat várok... azt hiszem semmilyet. Csak ki akartam írni magamból.

2013. júl. 15. 22:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan ismerik ezt az érzést, én is (mondjuk nem volt olyan hosszú a várakozás, de szerintem ez nem is ettől függ csak). Kivizsgáltattátok magatokat? Nincs semmi akadálya? Lehet, hogy érdemes lenne orvosi segítséggel próbálkozni (inszem, lombik meg amik még vannak). vagy már azt is próbáltátok? Nagyon nehéz, de ha ráállsz arra, hogy megkeresed a problémát vagy megoldod, az segít a lelki állapotodon is. Pszichológus is segíthet, ha nagyon kivagy.
2013. júl. 15. 23:06
 2/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves #1. Az elmúlt 10 évben már mindent kipróbáltunk, lezárca a sort a pszichológussal és egy trmészetgyógyásszal.

Sokat olvastam a témában, és állítólag létezik olyan, hogy két makkegészséges ember nem "kompatibilis" egymással. Egyszerűen nem jön a baba, és kész.

Örökbefogadni nem szeretnék. Ez is lehetne egy vitatéma, de ez annyira elvi kérdés, (akárcsak pl. az abortusz), hogy senki nem tudja a másikat meggyőzni.

2013. júl. 15. 23:17
 3/20 anonim ***** válasza:
Hát igen, így nagyon nehéz, ha nincs meg a gond, nem is tudtok ellene tenni, de a csodában még mindig lehet bízni!
2013. júl. 16. 00:38
 4/20 anonim ***** válasza:
7%
Az az ember nem létezik, nincs rajta mit sajnálni. Foglalkozz az élőkkel. A férjedet meg megkeseríted a nyavalygásoddal, ahelyett, hogy boldogok lennétek együtt, örülnél, hogy ő van. Az embernek a jóból sose elég, mindig több kell.
2013. júl. 16. 01:37
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
4es h te mekkora paraszt vagy....fogadjunk te elsőre potyogtatod/csinálod a gyerekeket, bár ilyen bunkó stìlussal nem kéne hogy szaporodj....
2013. júl. 16. 07:05
 6/20 anonim ***** válasza:
8%

Pedig így van. Az embernek racionálisan kéne gondolkodnia. Kíváncsi lennék, a kérdező hogyan áll anyagilag, mennyi félretett pénze van, hogy ennyire pottyantani akar (hogy igazodjak a te szavaidhoz). Mi lesz, ha 34 évesen beteg gyereket szül? Van hirtelen 2-300 ezer forintja pár hetes-hónapos kezelésre? Úgy, hogy ne magától, a családjától, a gyerek egyéb szükségleteitől vegye el?

Ez persze mindenkire vonatkozik, néhány százezres tartalék nélkül nem mernék gyereket vállalni, mert soha nem lehet tudni, mi lesz. De ez az élet egészére is vonatkozik, tartaléknak mindig kell lennie. És ne gyertek azzal, hogy így nem lehet élni - az így gondolkodók sírnak pl. az árvíz után, hogy nem maradt semmijük.

2013. júl. 16. 08:48
 7/20 anonim ***** válasza:

a természetgyógyászt és a pszichológust értem, de TI kivizsgáltattátok magatokat? (3. és 21. napi vv, d-vitamin, inzulin, hormonok, átjárhatósági, spermiogram, stb.)

Ezek okoznak meddőséget, én is így jártam. Nekünk azt mondták, semmi bajunk, mégis szépen sorban derültek ki dolgok orvosváltás után, és most babát várunk, több, mint 4 év után.

2013. júl. 16. 09:24
 8/20 anonim ***** válasza:
Hidd el énis igy vagyok.lassan 2,5éve..nem betegedtem meg 12.én,és a teszt negativ...:(
2013. júl. 16. 10:04
 9/20 anonim ***** válasza:
87%

Kedves hú, de okos vagyok, félreteszem a pénzem..Te minek jössz fel ide??Biztos hogy nem azért hogy megerősítést kapj mert babát szeretnél, vagy mert hasonló sorsú emberektől kapsz támogatást..Nézed a kérdéseket, és kigondolod melyikbe okoskodj bele..Valószínű az életbe egy nagy nulla vagy hacsak itt mersz okoskodni bunkó módon..Nos a minimálbéres szegény embereknek is lehetnek igényeik, és álmaik..Szerethetnek úgy egy gyereket mint bárki más, és törekedhetnek rá hogy megadjanak neki mindent..Nem tudom mit képzelsz magadról..Gyűjtögesd a kis pénzed, és majd ha a mai világban összejön a több százezer anélkül hogy éhen halnál, ringasd azt, és menj vele oviba meg bölcsibe..Biztos viszont fog szeretni..Nem törvényszerű hogy egy baba betegen születik, és hidd el korszerű az orvostudomány ,nah meg az első lombikra készülve, úgy hogy minimálbéres állásom van kezdek pozitívan csalódni az emberekbe meg az orvosokba, mert mindenki segít ott ahol tud..

Kedves kérdező..Nagyon sok sikert kívánok, bár nálunk meg van a probléma, de nagyon tudom milyen érzés..3éve vágyunk a porontyra..

2013. júl. 16. 11:16
 10/20 anonim ***** válasza:
Én megnézetném a helyedben a párodat, egy spermavizsgálatba nem halna bele. Lehet, hogy nincs is spermája :( Hallottam már ilyenről, hogy kiderült :(
2013. júl. 16. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!