Akkor most mi lehet?

Figyelt kérdés
Jobb oldali tubám kivették októberbe,bal oldalit átjárhatóvá tették,mivel összenövések voltak.35napos ciklusaim rendszeresek voltak,most viszont a 39.napon vagyok,és nincs jele a mensinek.BAL oldalamon szur,mintha ciszta lenne.julius 2.ai ultrahang papiromra ezt irták: 75x35mmes uterus,10mmes endometrium. 38x35mmes bal oldali ov,benne számos 5-6mmes tüsző.42x35mmes jobb oldali ov, benne 1db 18mmes foly.tart.képl. akkor most mi lehet a baj?
2013. júl. 14. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt így nehéz megmondani. a számos 5-6 mm-es tüsző semmiképpen sem jó jel jó lenne tudni, hogy ez hányadik napon készült uh. 3. napi hormonsorod milyen?
2013. júl. 14. 21:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez csak egy véletlenszerű ultrahang volt.27.ciklusnap
2013. júl. 14. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát akkor pláne semmiképpen sem jó. 3. napi hormonsorod?

A 35 napos ciklusok sem túl jók már.

2013. júl. 15. 00:18
 4/5 A kérdező kommentje:
nemtudim milyen a 3napi hormonsorom..azt mondta az orvos még a 40napos ciklus is belefér a normálisba...
2013. júl. 15. 10:35
 5/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nekem azért a 35 napos ciklus is elég hosszúnak tűnik... Persze tudom, hogy van akinél az a normális, de hormonlabor nélkül azért bátor dolog kijelenteni, hogy ez így neked jó. Mindenképpen meg kéne nézetni, hogy van-e peteérésed, és hogy mikor. Amit írtán, az olyan mintha épp ovu előtt lennél 1-2 nappal.

Mintha a jobb oldali petefészkedben lenne a domináns tüsző. De átlagos 28 napos ciklusnál ez olyan 12-14 nap körül ekkora. Én a helyedben keresnék endokrinológust, hogy rendesen megnézze a hormonjaidat, ha két hét múlva sem jön meg.

A nődokid megtette a dolgát az átjárhatóságival, most bízd magad a hormondokira, akinek ez a szakterülete.

2013. júl. 15. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!