Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Aki Letroxot szed, mennyivel...

Aki Letroxot szed, mennyivel kezdte?

Figyelt kérdés
VOlt valami mellékhatása?
2013. júl. 7. 15:41
 1/9 anonim ***** válasza:

25mg szedek naponta 1x.

Mellékhatás az volt, hogy nem híztam tovább és eltűnt az összes pattanásom. A baba viszont továbbra sem érkezik.

2013. júl. 7. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

25-tel keztem, ket honap utan 50. 3. honapban 1,62 lett a tsh-m es teherbe is estem. A terhesseg elejen 75-re emelte a doki. Azota havonta kontroll, de nem kellett hozzanyulni.

"Mellekhatasok": gyors lett a reflexem, csokkent a hajhullas, baba... :-)

2013. júl. 7. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
50mg-al kezdtem, de még mielőtt beállt volna terhes lettem. Akkor megemelték 75 mg-ra. Most szülés után 3 hónappal visszavették 50 mg-ra, 3 hónap múlva kell vérvételre mennem megint. Nálam semmilyen mellékhatás nem volt.
2013. júl. 7. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:

25-tel kezdtem,egy hét múlva 50,most terhes vagyok és 75-öt szedek!

5,7 TSH-val kezdtem,lement 1 hónap alatt 2,7-re,azután egy hónappal terhes lettem nem tudom mennyi lett volna ,de felment 3,3-ra és most nem tudom mennyi az emelt adag után.

2013. júl. 7. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok, Én kb 2 hete szedem 50-et, napi 1 szemet. Nem érzek semmi mellékhatást. TSH:3,360 volt, 6 hét, vagyis már csak 4 hét múlva kell mennem vérvételre, addigra remélem lemegy 1-2 közé. :) Sajna ez mellett még progreszteron hiányom is van, legalább is a vérvételes hónapban tutira nem volt peteérésem :( Jó ezt olvasni, hogy majdnem mindenkinél baba lett a Letrox szedését követően! Akinek már sikerült, boldog és egészséges babavárást kívánok! :) "K"
2013. júl. 10. 11:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok, ha még nézitek, "K" vagyok, letelt a 6 hét Letrox50 szedése. Tegnap voltam vérvételen az eredményem 1,43 lett, nagyon örülök, lehet hamarosan már a pocakomban lesz az Én pici babám!!! :)
2013. aug. 8. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Szuper hir! ;-)
2013. aug. 9. 00:29
 8/9 anonim ***** válasza:
A TSH-m 11, az antiTPO -m 414 az fT3 és fT4 normál tartományban volt 09.hóban. Autoimmun PM alulműködést diagnosztizált. Kaptam rá Letrox-ot. 2 hétig kell 25-öt, majd 6 hétig kell 50-et szednem az endo dokim szerint. Babát szeretnénk, az orvos 1-2 közötti TSH javasol hozzá. 1 hete szedem a 25-öt, különösebb mellékhatást nem tapasztaltam. Talán annyi, hogy (nem tudom a Letroxtól-e) de egy héttel korábban 28 nap helyett 22 napra jött meg. 7 hét múlva megyek konrollra. Megírom az eredményt, hátha segít majd egyszer valakinek a bejegyzésem. Remélem hasonló pozitív bejegyzést tehetek én is hamarosan.
2014. okt. 17. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:
2014.10.17-i vagyok. 4 hete szedem a Letroxot. A TSH-m 11-ről 7,9-re csökkent. A T3-m a múltkori alsó határhoz képest nőtt, szépen beállt középértékre. Nem tudom hatott-e a Letrox a koleszterinre (mivel úgy tudom összefüggés van a koleszterinszint és a TSH között) de a koleszterinem is javult. 3 hét múlva megint megyek vérvételre, megírom annak az eredményét is :-) Mellékhatását nem tapasztaltam eddig, talán kicsit nyugodtabb vagyok, javult a koncentrációképességem. De sajnos a baba még nem jött.
2014. nov. 12. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!