Liluka81 kérdése:
Volt valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok,és két hete barnás folyásom van.Voltam dokinál,tegnap engedtek ki a kórházból.De picit sem vagyok nyugodt,mert volt már 2 vetélésem,és nagyon szeretnénk ezt a picit.Szerintetek mi lehet az oka?Utrogestan mellett is van.Lehet baja a babának?2013. júl. 6. 16:31
1/3 anonim válasza:
Nekem csak pár napig volt barna, és 8 hetesen nem elhalt a magzat. Amikor barnáztam, még rendben volt, látszott az uh-n. Mikor már nem barnáztam és azt hittem, minden oké, utána derült ki...
De én azt olvastam, hogy egy csomó esetben nem jelent gondot a vérzés, én is ebben reménykedtem.
Szerintem ha a kórházból kiengedek, akkor úgy gondolták, rendben lesz.
2/3 anonim válasza:
Amennyire én látom egyén függő.Valaki vérzik napokig-hetekig és mégis megmarad a baba.Én 2x vetéltem el,és mind a 2x abban a pillanatban,hogy a vérzés megindult.Nem lehetett semmit tenni.De szerintem is ha kiengedtek,akkor valószínűnek tartom,hogy nincs baj,de ha nem vagy nyugodt,keresd fel szerintem újra az orvosod.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 7. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!