Teherbe esni mástól. Mi a véleményetek?
"Egy férfi sose szereti úgy másét mint a sajátját.És egy nő se."
Itt valószínű vérségi kapcsolatra gondolsz ...én úgy gondolom ,hogy sok esetben teljesen független ,hogy sajátnak érzi e egy szülő a gyermeket a vérségi kapcsolattól,a férjem és én teljes mértékben sajátjainknak érezzük az örökbefogadott gyerekeinket ,sőt igen ki szoktam kereíteni a szemeimet ,ha arról kérdeznek ismerősök,hogy sajátot akarunk e majd (nem vérszerintit kérdeznek ) ,ilyenkor ki szoktam őket javítani ,hogy itt vannak a gyerekeim,akik sajátok (az egy dolog,hogy nem vérszerintiek).A legszomorúbb ,hogy ezeket a kérdéseiket a 3 és 7 éves gyerekeim előtt teszik fel .
Más esetben pedig gyakran tapasztalni,hogy vérszerinti gyermekét valaki nem érzi sajátjának,nem látogatja egy válást követően ,nem mutat felelős viselkedést mint szülő .
ha jól tudom, a donorspermával úgy van, hogy hozzákeverik az (elvileg steril) apáét is, persze matematikailag 100%, hogy a donortól van, de mégis ott van az esély, hogy hátha az igazi apától. ez olyan, mint régen a főbelövéses kivégzésnél, hogy csak egy kivégzőnél volt éles lőszer, de nem tudták, melyiknél, így nekik kevésbé volt rossz.... (remélem, érthető a hasonlat).
szóval ez a "másik ne tudjon róla" módszer tényleg nagyon gáz. a több mint egy éve pedig még nem nagy idő.
és a "hátha mástól esetleg lehetne" arra utal, hogy nem tudják, ki miatt nincs eddig? előbb ki kellene vizsgálni mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!