Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Teherbe esni mástól. Mi a...

Teherbe esni mástól. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Adott egy pár, akiknek valamilyen okból több mint egy éve nem jön össze a gyerek. Örökbefogadás, lombik, inszem nem jöhet szóba. Megbeszélik, hogy a nő teherbe esik mástól, mert hátha mástól esetleg lehetne. Mondjuk egy idegentől.
2013. júl. 4. 19:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj a lombikkal meg az inszemmel? Ha a férfivel van baj lehet donorral is persze.
2013. júl. 4. 19:10
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Egy férfi sose szereti úgy másét mint a sajátját.És egy nő se.
2013. júl. 4. 19:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
És ha az idegen később igényt tart a gyerekre? Vagy előle el lenne titkolva?
2013. júl. 4. 19:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa ,hogy miért zárnak ki más módszereket és miért ebben láttják a megoldást . Én más utat választottam,igaz ebben benne volt donor spermiummal inszemnáció és szintén donorral rengeteg lombik ,majd végül örökbefogadás .A férjem azoospermiás . Az adott pár döntsön nekik mi a megoldás.
2013. júl. 4. 19:20
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen. El lenne titkolva az idegen elől.
2013. júl. 4. 19:25
 6/16 anonim ***** válasza:

"Egy férfi sose szereti úgy másét mint a sajátját.És egy nő se."

Itt valószínű vérségi kapcsolatra gondolsz ...én úgy gondolom ,hogy sok esetben teljesen független ,hogy sajátnak érzi e egy szülő a gyermeket a vérségi kapcsolattól,a férjem és én teljes mértékben sajátjainknak érezzük az örökbefogadott gyerekeinket ,sőt igen ki szoktam kereíteni a szemeimet ,ha arról kérdeznek ismerősök,hogy sajátot akarunk e majd (nem vérszerintit kérdeznek ) ,ilyenkor ki szoktam őket javítani ,hogy itt vannak a gyerekeim,akik sajátok (az egy dolog,hogy nem vérszerintiek).A legszomorúbb ,hogy ezeket a kérdéseiket a 3 és 7 éves gyerekeim előtt teszik fel .

Más esetben pedig gyakran tapasztalni,hogy vérszerinti gyermekét valaki nem érzi sajátjának,nem látogatja egy válást követően ,nem mutat felelős viselkedést mint szülő .

2013. júl. 4. 19:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy év még egyáltalán nem olyan nagy idő, nekünk 3 év alatt jött össze természetes úton, kivártuk. Ilyen fel sem merült bennünk, hogy mással össze feküdni, főleg még el is titkolni, ez borzalmasan etikátan, és szerény véleményem szerint egy baromság, de ez egyéni, hogy kinek mit bír el a gerince.
2013. júl. 4. 19:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha donorspermát használtok az teljesen etikus, legális és biztonságos (pl. tuti nincs betegsége), ez, amit ti akartok, az nagyon-nagyon gáz!
2013. júl. 4. 20:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

ha jól tudom, a donorspermával úgy van, hogy hozzákeverik az (elvileg steril) apáét is, persze matematikailag 100%, hogy a donortól van, de mégis ott van az esély, hogy hátha az igazi apától. ez olyan, mint régen a főbelövéses kivégzésnél, hogy csak egy kivégzőnél volt éles lőszer, de nem tudták, melyiknél, így nekik kevésbé volt rossz.... (remélem, érthető a hasonlat).

szóval ez a "másik ne tudjon róla" módszer tényleg nagyon gáz. a több mint egy éve pedig még nem nagy idő.

és a "hátha mástól esetleg lehetne" arra utal, hogy nem tudják, ki miatt nincs eddig? előbb ki kellene vizsgálni mindkettőt.

2013. júl. 4. 21:11
 10/16 A kérdező kommentje:
A "hátha mástól esetleg lehetne" pont hogy arra utal, hogy a pár férfitagjától biztosan nem.
2013. júl. 5. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!