Miért nem tudsz teherbe esni? Tudod a konkrét okát?
Endometriozis, fogamzásgátló tabletta "utóhatása", progeszteronhiány, enyhe pajzsmirigy alulműködés, ciszta.
Amikor műtöttek az endometriózis miatt a következő eltérések derültek még ki: az egyik petevezetékem nem átjárható, csavarodik és a méhemen van egy behorpadás amit akadályozza a megtermékenyülést, nem teszi lehetetlenné, csupán akadályozza.:-(
IR
magas prolaktin
Pajzsmirigy alúlműködés
az utolsó kettő gyógyszerrel rendben van, az IR-rel nem tudtunk még mit kezdeni a dokimmal...nem hajlandó normalizálódni. Ráadásul az IR-hez külön diéta kell, amit hónapokig próbáltam de csak híztam tőle. Pár napja visszaálltam egy régebbi diétámra és mozgásra.
Meglátjuk mit sikerül.
Most még nem is érzem, hogy sürgős lenne, de azért 30 évesen már szeretném az első babát a karomban tartani.
Ráadásul az se könnyíti meg, hogy a férjem rokonságában vagy ismerősöknél stb... mindig akad aki megkérdezi ééés mikor lesz gyerek? Nem mintha bárkinek bármi köze lenne hozzá....nagyon idegesít ez...
Most vad idegeneknek, és távoli rokonoknak mondjam meg hogy nem lesz mert egy selejt vagyok és nem lehet gyerekem?
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!