Mi lehet a baj? 4,5 éve nem tudok teherbe esni, próbáltam mindent, csak a műtéteket még nem (átjárhatósági). Most 5napot késett a melleim teljesen másképp fájnak. Nem normál vérzésem van hanem csak nagyon halvány barnás-krémes kevéske valami.
Terhességi teszt! Ennyi késésnél már szinte biztos, hogy kimutatja! Ha terhes vagy, akkor meg orvos a barnázás miatt!
Sok sikert!
hát én azért megcsináltatnám az átjárhatóságit... Nem kellemes, de nekem pl. ott derült ki, hogy full átjárhatatlan mindkettő (pedig volt már vetélésem előtte)
Hormonokat (3. és 21. napi), inzulint, férj eredményeit, ilyeneket néztek már?
A vér-összeférhetetlenségnél mire gondolsz?
Szia!
Ha már minden mást kipróbáltál és nem jött be, csak átjárhatóságin nem voltál akkor elég esélyes hogy ez lesz a gond, és nem valami nagyon ritka dolog, aminek a kivizsgálására még rászánhatsz x hónapot, évet, ezreket hiába.
Ne dugd a homokba a fejed, kapd össze magad és ess túl rajta. Tényleg kellemetlen, ámde sehol sincs a szüléstől, és teljesen veszélytelen. Nem is igazán műtét, ambulánsan is megcsinálják. Ne félj az átjárhatóságitól, tekints rá úgy, mint a babához vezető út következő állomására. :-)
de hát így meg ott a bizonytalanság...
Igazából a dokidat sem értem, nálam 1 év után sikertelenség után simán kérte az átjárhatóságit. Nem annyira vészes, kibírható, akkor fáj kicsit, ha esetleg nem átjárható. Nekem egyik sem volt az
Ezek a hormonvizsgálatok elég drágák, és lehet, hogy tök feleslegesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!