Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi lehet a baj? 4,5 éve nem...

Mi lehet a baj? 4,5 éve nem tudok teherbe esni, próbáltam mindent, csak a műtéteket még nem (átjárhatósági). Most 5napot késett a melleim teljesen másképp fájnak. Nem normál vérzésem van hanem csak nagyon halvány barnás-krémes kevéske valami.

Figyelt kérdés
Mit tegyek?
2013. jún. 24. 14:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Melyik fajta átjárhatóságid volt? Segített utána teherbe esni? A vizsgálat után mennyi idővel?
2013. jún. 27. 06:02
 12/17 anonim ***** válasza:

hsg-m volt (a röntgenes)

az elzáródott vezetékek miatt műteni is kellett végül, utána meg kiderült az inzulinrezisztenciám, úgyhogy azt helyre kellett tenni, de mikor már jók voltak az értékeim, szinte 2-3 hónapon belül babát vártam :)

sok sikert, és szerintem mindenképpen ess túl rajta, ez a bizonytalanság sokkal rosszabb, főleg 4,5 év után!!

2013. jún. 27. 08:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem a főnökeimmel aki mellettem vannak és azt mondták támogatnak és ha kell több hét szabira is mehetek egy huzamban. Mindegy neki vágunk hisz rosszabb már nem lehet és végül is veszíteni valónk sincs,a szövődményekkel meg nem foglalkozunk. A ciklus hányadik napján csinálták neked?
2013. jún. 27. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Hsg, ciklus 6-8napja korul csinaltak nekem, meg peteeres elott kell. Nem faj, inkabb kellemetlen. Azonnal kiderul, hogy el vannak-e zarodva. Hajra!!! :) drukkolok, kibirod, majd meglatod.
2013. jún. 27. 22:29
 15/17 Manka68 ***** válasza:

Nem kell ehhez több hetet otthon lenni. :-)

Odamész, megcsinálják, és másnap mehetsz dolgozni. Mondom hogy ez nem műtét. :-)

És azért csinálják a ciklus első felében, nehogy kárt tegyenek egy esetleges megfogant babában.

2013. jún. 28. 04:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Akkor gyerekjáték lesz! :) Megbeszélem a dokimmal és ha minden ok akkor a következő ciklusnál túl is lehetünk rajta! :)
2013. jún. 28. 09:07
 17/17 Manka68 ***** válasza:

Na ez a hozzáállás már sokkal jobban tetszik! :-)

Ha gondolod, majd írd meg ha túl leszel rajta!

mielőbbi babásodást kívánok!

2013. jún. 29. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!