Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy működik a lombik program?

Hogy működik a lombik program?

Figyelt kérdés
Ha arra kerülne a sor, hogy beültetés, annak mi a menete? Mennyibe kerül? hogy történik? és Pesten kit ajánlanátok?

2013. júl. 3. 19:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalat: Először egy csomó vizsgálaton át kell esned, hormonok, átjárhatósági, stb. Én ezeket már azon a klinikán csináltattam meg, ahol lombikozni fogok, ez egy magánklinika, Versys a neve. Az összes vizsgálat megvan 1,5-2 hónap alatt. Ha a vizsgálati eredmények megfelelők, utána kb. egy hónap fogamzásgátló szedése után 10 napig szúrni kell magad, leszívják a petesejteket, rá 5 napra visszültetik. Röviden ennyi a procedúra. A Versys-nél ez kb. 1,5-2 millió Ft-ba kerül. Biztos lesz itt valaki, aki az állami rendszert és árakat is le tudja írni.
2013. júl. 3. 20:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. júl. 3. 20:34
 3/13 anonim ***** válasza:

Kaali intezet.

Hormonvizsgalat, atjarhatosagi tb alapon, ingyenes.

Ferjnek spermiogramm 15ezer ft.

Hormon injekciok, 3-5naponta menni kell uh-ra, hogy hogy reagalsz, ha kell, emelnek az adagon. Leszivas elott beadod a tuszorepesztot, masfel nap mulva leszivas, ez egy 10perces altatasos mutet.

3 vagy 5 nap mulva beultetes.

Utikoltseget visszateritik.

Gyogyszerek kb.100-150ezer ft-ba kerulnek, attol fugg, hogy reagal a sze

2013. júl. 3. 22:24
 4/13 anonim ***** válasza:

Bocs, szervezeted.

Ha van meg kerdesed, irj nyugodtan.

2013. júl. 3. 22:39
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!

Akkor kb az összes procedúra 100-150e.-be kerül? A többit támogatja a Tb?

Nekem vár volt egy átjárhatósági vizsgálatom, aminél nem igazolták azt. Viszont most lesz egy műtétem. Ettől függ minden.

Kicsit izgulok miatta.

2013. júl. 3. 22:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Igen, kb.ennyibe kerul.

Elvileg, ha a vezetekeid atjarhatok, akkor megelozi a lombikot inszeminacio.

2013. júl. 4. 10:22
 7/13 A kérdező kommentje:

Bocsi, még lenne egy kérdésem. Hány babát ültetnek be?

Te mennyit ültettek vissza?

Köszi a választ!

2013. júl. 4. 20:23
 8/13 anonim ***** válasza:

Nézd csak, itt leírják lépésről lépésre:

[link]

Az, hogy mennyit kapsz vissza, attól függ, melyik hogy fejlődik, és mennyi idős vagy, mennyit lehet lefagyasztani.

Általában 2-t javasolnak, max. 3-at, de az már rizikós, mert ha megtapad mind, az ugye hármas terhesség. :)

2013. júl. 5. 10:36
 9/13 anonim ***** válasza:
2013. júl. 5. 10:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia! na én pont a linken szerplö helyen voltam pécsen.Ez ingyenes csak a gyógyszert kellett fizetni meg az injekciókat! nagyon jók a dokik,csináltak nekünk egy kisbabát aki most itt alszik mellettem :) 4 évet vártunk rá! Kitartás!! Sok sikert!
2013. júl. 10. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!