Jó ez az eredmény?

Figyelt kérdés
1,623 a TSH-értékem, most voltam vérvételen, hétfőn tudok orvoshoz menni vele...nemrég volt egy missed ab műtétem is. Szerintetek jó ez az érték?
2013. jún. 28. 14:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Erre az értékre semmiféle gyógyszert nem fogsz kapni,ugyanis ez jó érték,valóban lehetne alacsonyabb is,de ezt igy utólag még egy orvos sem tudja megmondani,h attól volt e a vetélés v sem,főleg nem ebből az 1 értékből.
2013. jún. 28. 23:21
 12/18 A kérdező kommentje:
Persze, gondolom, hogy lesz még más vizsgálat is, miért volt a vetélés, ami nagyon megviselt...szerintem nem ettől a TSH értéktől volt, de remélem a szövettan megmondja.Mondta a dokim, hogy lesz kivizsgálás, a nőgyógyászom endokrinológus is egyben, ezért bízom benne, hogy mindent tudni fog:-)
2013. jún. 29. 16:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Minden nőgyógyász azt mondja 1 és kettő között a jó :) szóval nem fog erre szerintem gyógyszert adni.Nekem a 4,5-re se akart házi orvos csak a nőgyógy.
2013. jún. 29. 17:27
 14/18 anonim ***** válasza:
1 és 2 között az ideális a babavállaláshoz. Az endokrinológusom szerint. Szóval az én dokim szerint neked ez jó érték lenne.
2013. jún. 29. 18:51
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mondjuk orvosok véleményét elfogadom:-)majd megírom az enyém mit mondott!
2013. jún. 29. 19:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekunk a lombiknal az orvos azt mondta, hogy 2 korul jo, de inkabb alatta. 2,6-rol kezdtem, aztam 0,85 lett, most 1,1 ez mar jo volt.
2013. jún. 29. 19:29
 17/18 A kérdező kommentje:
Voltam az orvosomnál, szerinte tökéletes az értékem, és ne hallgassak azokra, akik szerint 1 alatt kell lennie a babához...szerinte ez hülyeség!2,5 alatt kell lennie a babához!És ő is endorinológus is, szóval ki így, ki úgy, azért én neki hiszek!Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 3. 15:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Jól teszed :) sok sikert.
2013. júl. 3. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!