Jó ez az eredmény?
Figyelt kérdés
1,623 a TSH-értékem, most voltam vérvételen, hétfőn tudok orvoshoz menni vele...nemrég volt egy missed ab műtétem is. Szerintetek jó ez az érték?2013. jún. 28. 14:44
3/18 A kérdező kommentje:
de miért nm jó?Leírnád?
2013. jún. 28. 16:09
4/18 anonim válasza:
A második nagyon el van tévedve!!! Jó.
5/18 anonim válasza:
dehogy jó, egyáltalán nem jó, sőt, igen csak rossz
6/18 A kérdező kommentje:
na jó, kedves 2 és 4-es válaszoló, mivel te vagy mind2 - ha nem tudod megindokolni, hogy miért olyan nagyon rossz, akkor köszönöm. Egyébként tudom, hogy olyan "nagyon rossz" nem lehet, mivel 0.5 - 4,9 valahogy ilyen tartomány körül mozog a normál érték. De valahol olvastam, hogy babához 1 körüli érték a jó. Majd megkérdezem az orvosom és neki hiszek!
2013. jún. 28. 17:11
7/18 A kérdező kommentje:
bocsánat a 2 és 5 válaszolónak írtam!Többieknek köszönöm!
2013. jún. 28. 17:11
8/18 anonim válasza:
Lehetne kicsit alacsonyabb, babahoz 1 koruli ertek a jo. De ez meg nem olyan magas.
9/18 anonim válasza:
de, meg tudom indokolni. 1 a max. ami jó, ennyi.
majd az orvosod is megmondja.... vsz ezért volt a vetélés is. aki azt mondja, h ez jó, az nem ért hozzá.
szívesen.... neked is
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valóban az lesz a legjobb, ha tőle megkérdezem, és ha valóban magas, akkor kezeljük gyógyszerrel!Mindenre van megoldás!
2013. jún. 28. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!