Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 éve nem sikerül a baba. Fél...

2 éve nem sikerül a baba. Fél éve Clostylbegytet szedek, az ovulációs teszt eddig mindig negatív. Lassan feladom a harcot. Tapasztalatotok? Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 20:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ja és a szakszerű stimulálástóle gyáltalán nem törvényszerű ahizás viszont amit ez az orvos csinál veled amellet simán lehet. Ez nagyon veszélyes.
2013. jún. 27. 21:59
 12/15 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ha nem sikerül a baba egy éven belül, akkor a nőgyógyász dolga az, hogy elküldjön endokrinológushoz, aki a hormonszakértő (nődoki nem ért a hormonokhoz, olyan mintha villanyszerelőhöz vinnéd a laptopodat javíttatni!!!), párodat elküldje andrológiára, és csináljon neked átjárhatósági vizsgálatot.

Ennyi és pont. Itt meg kellene állnia, és ajánlani egy meddőségi központot, ha nem találtak semmit.

Téged ez a doki csak simán levesz pénzzel. Ha ez a legjobb a régióban, akkor menj messzebb. Ez így csak játék az időddel, pénzeddel, az életeddel. Ne hagyd magad!

És főleg ne add fel!!!

2013. jún. 27. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Írd meg légyszíves a 3. napi hormonsorod, meg a terheléses cukor és inzulin eredményes!
2013. jún. 27. 23:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi 7 éve várunk az első kisbabánkra. Én i s elméletileg jó dokikhoz jártam. Az utolsó egy egyetemi docens volt, de ő sem tudott segíteni, csak húzogatta a vállát, hogy ő nem tudja miért nem esek teherbe. Végül itt az oldalon ajánlották, hogy keressek egy endodokit. Ő első találkozáskor megmondta mi a bajom! Vérvétel nélkül! De a biztonság kedvéért elküldött vérvételre és beigazolódott a gyanúja. Ir-em és pm alulműködésem van, sőt Reverz T3 szindrómám. Ez volt februárban. Most voltam kontrollon. Minden eredményem tökéletes és fogytam 11 kilót. Azt mondta idén szerinte meg lesz az a várva várt pozi teszt!

Egy próbát megér! Nézesd meg te is magad egy jó endokrinológussal! Nagyon drukkolok, hogy minél előbb sikerüljön babásodni!

2013. jún. 28. 10:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,ilyet még én sem hallottam.Pécsett a Káliba járok,clostys hónapban vagyok,de ultrahang nélkül nem is értem,hogy szedetheti Veled?Honnan tudja,mi történik "Benned" ???? Closty cisztákat is okoz,elég gyakran,azt hogy ellenőrzi? És ilyen komoly gyógyszer mellett "csak" teszten nézni a peteérést-ovulációt????? Ráadásul én is néztem hónapokig,biztosan ér valamit az ilyen teszt,de nekem például SOHA nem akkor volt peteérésem,amikor mutatta,az ultrahang (amit minden 2 hétben végez a dokim) teljesen mást mutat,tehát elég megbízhatatlan!

És én is úgy tudom az orvosomtól,hogy 2 hónapig Closty és utána szünet,esetleg még egy ilyen adag,de hogy fél évig.......:(

2013. jún. 28. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!