Köszi a választ! Ti fogtok eszembe jutni, amikor majd ott leszek, hogy a gyakorikérdéses lányok, asszonyok is kibírták, én is ki fogom bírni. :) Boldog "szülinapot" a babucidnak!
2013. jún. 27. 21:51
12/16 anonim válasza:
Én is nemsokára megyek, de rettegek tőle. :)
2013. jún. 28. 11:13
13/16 anonim válasza:
LÁnyok, itt az a táblázat, amit írtam, itt összehasonlítják az összes vizsgálatot:
Neki mindkettő nyitott. :) És az egész 0:50 a videón, pedig előtte pár másodperc bemutató is van. Tényleg nem vészes, meglátjátok.
2013. jún. 28. 12:02
14/16 anonim válasza:
Szia!
Nekem fájt eléggé, de az a "jó" benne, hogy nem tart sokáig. Ráadásul nekem 2x kellett megcsinálni, mert először vmi fém dologgal akarta befecskendezni,de nem tudta, utána szondát tett fel, azzal már sikerült. Átjárható voltam. Mindenkinél más, lehet, hogy neked nem is fog fájni! Reggel 7re mentem be éhgyomorra, 8körül volt a vizsgálat és du 4kor mehettem haza. Vigyél betétet, pizsamát, kaját és innivalót magaddal. Én nem véreztem nagyon, inkább barnáztam + még utána 3 napig. Még 3 napig kicsit görcsöltem, de nem volt vészes egyáltalán. Van, aki viszont eléggé vérzik utána, ez teljesen egyén függő. Én arra gondoltam, hogy ezt meg kell tennem a kisbabámért.
2013. jún. 28. 16:29
15/16 anonim válasza:
Nekem is negatív élményem van róla. Pont 2 ünnep közt voltam, és csak 1 röntgenes dr -nő volt, aki a rendes röntgen és az átjárhatósági röntgen közt szaladgált. A nőgyógyász már fel helyezett mindent, és a dr-nőre kellett várni úgy fél órát. Hát mit ne mondjak...életem leghosszabb félórája volt. De kilehet bírni a vizsgálatot.
2013. jún. 29. 21:50
16/16 anonim válasza:
Nekem hycosy volt, és borzasztóan fájt. Konkrétan elsírtam magam a vizsgálat alatt. De szerencsére csak 3-4 perc volt a nagy fájdalom, utána kihúzták a szondát és egyszerre elmúlt. Utána 3 napig vérezgettem, de fájdalom már nem volt. Magánklinikán csinálták, a vizsgálat előtti ultrahang + a vizsgálat összesen 61 ezer Ft volt. Ja, és tájárható volt a petevezetékem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!