Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehetséges az, hogy nálam az...

Lehetséges az, hogy nálam az ovulációs teszt sohasem pozitív?

Figyelt kérdés
Már második hónapja tesztelgetek, de még nem volt pozitív... Pedig van tojásfehérjés folyás is kb félidőben. Volt már másnál is ilyen? Mitől lehet?
2013. jún. 23. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Én több hónapnyi próbálkozás után vettem ovulációs tesztet. Félidő előtt több napon keresztül mindennap megcsináltam, és sosem volt pozitív. Megjelent a két csík, de a tesztcsík mindig halványabb volt a kontrollnál. És abban a hónapban összejött a kistesó.
2013. jún. 23. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Hőmérőzzél is az ovu teszt mellett. Valamint vegyél egy másik fajta ovu tesztet, ha se a görbén se a teszten nem észlelsz ovulációra utaló jeleket akkor azért kérd ki szakember véleményét is. Már nem emlékszem milyen márkájú teszt volt, de nekem volt olyan ovu tesztem ami éjjel-nappal egész hónapban folyamatosan 2 csíkos volt, abszolút erős kétcsíkos folyamatosan semmit nem változott.
2013. jún. 23. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy hiába volt két csíkos abban a hónapban nem jött a baba.
2013. jún. 23. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:

csatlakozom az elsőhöz. egyáltalán nem volt 2 csíkod vagy csak halvány?

még annyit, hogy én netes tesztet használtam

2013. jún. 24. 09:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Vaterán vettem a teszteket, mert a dm-es drága. Sosem volt ugyan olyan erős a tesztcsík mint a kontroll. Picit mindíg halványabb volt és terhes lettem.

Az ugyanolyan erősséget nem "szószerint" kell érteni.

Sőt, az első terhességemnél egy drágább tesztet használtam, ott sem volt PONT UGYANOLYAN erőss a két csík.

2013. jún. 24. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is 2 hónapja tesztelek, de még egyetlen egy pozitív nem volt. Szeretnék végre látni egyet, hogy megnyugodjak. Nemsokára megyek dokihoz, én megemlítem neki, kíváncsi vagyok, mi lehet az oka. Sok sikert!
2013. jún. 26. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
én anno megkérdeztem a dokimat, hogy miért nincs pozitív tesztem. csípőből mondta, hogy az ovuteszt nagy hülyeség, ne foglalkozzak vele. és igaza lett:) a negatív hónapban érkezett a baba.
2013. jún. 28. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!