Bevehetem a Letroxot mielőtt megyek vérvételre TSH-t nézetni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 10:07
11/12 anonim válasza:
Azt is kérdezd meg a dokidtól, hogy pontosan MIVEL indokolja, hogy nem kéne bevenni, ha arra kíváncsiak, hogy a GYÓGYSZER megfelelő értékre hozta-e a TSH-t stb.-t (kivéve persze, ha el akarják hagyatni a gyógyszert, ezért kíváncsiak arra, hogy saját magától hogy termel a szervezet), és ha a hormongyógyszerek lassan hatnak, miért számít az az egy tabletta? Tényleg kíváncsiak vagyunk!
12/12 Manka68 válasza:
Szia!
Én a mensmentisbe járok, Tűű doktorhoz. Nekem vérvétel után kell mindig bevennem, igaz hogy reggel szoktam menni.
Szerintem aki délután megy, az nyugodtan beveheti reggel, de közvetlenül vérvétel előtt nem célszerű.
Ha csak TSH-t néznének, akkor tényleg mindegy lenne, de a T3, T4 eredményt befolyásolja, mivel pont azt tartalmazza a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!