Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amennyiben nincs Tb-m, de...

Amennyiben nincs Tb-m, de elküldtek vérvételre, kiszámlázzák?

Figyelt kérdés
Sajnos gyes után nem vettek a munkahelyemre, és a 3 hónap munkanélküli segély is lejárt már. Munkám még sajna nincs, tehát most pár hónapja nem vagyok biztosított. Vérvételre kaptam beutalót, ilyenkor kiszámlázzák? Vagy elég ha befizetem visszamenőleg? Valaki tudna segíteni? Köszönöm!
2013. jún. 10. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Ha befizeted visszamenőleg akk. nem. És innentől fizesd minden honapban. Ha nem teszed kiszámlázzák.
2013. jún. 10. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
A munkaügyi kp-ba kérdeztem ugyanezt. Az én esetemben, 45 napig még biztosított vagyok. De a te eseted kicsit más.
2013. jún. 10. 21:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem számlázzák ki, hanem visszamenőleg be kell fizetnem az elmaradt összeget? Ezt hol lehet elintézni ill. befizetni, tudja esetleg valaki?
2013. jún. 10. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Ezer esetből egyet ha kiszámláznak. Tudom, mert eü-s vagyok.
2013. jún. 10. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az egészségügyi ellátás, jelen esetben a vérvétel díját semmiképpen nem számlázzák ki neked. Az elmaradt TB-t kell rendezni, ha nem rendezed előbb utóbb kamattal együtt adók módjára behajtják. A NAV-ban tudod intézni.
2013. jún. 11. 06:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 11. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:
menj be a helyi családsegítőbe, vagy az önkormányzathoz, mert ilyen esetben átvállalják a TB-d fizetését! Hogy ezt visszamenőleg is megteszik-e, nem tudom, de ha kérvényezed, fizeti az önk. helyetted (nálunk legalábbis!)
2013. jún. 11. 13:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó! Nem tudod esetleg, mik a feltételek?
2013. jún. 11. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!