Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 1 éve volt missed ab-om miért...

1 éve volt missed ab-om miért nem tudok teherbe esni?

Figyelt kérdés
Annyira bánt a dolog. Mit csináljak? Kinek mennyi idő után sikerült teherbe esnie és hogy? És mibden rendben volt?
2013. jún. 21. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hónapja volt és próbálkozhattunk már az első mensi után,de sajnos nekem se akar összejönni a következő....az elsőre is 1,5 évet vártunk úgyhogy én is nagyon elvagyok keseredve....
2013. jún. 21. 21:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom. Első terhességem is hónapokba telt :( De most már több mint fél éve probálkozunk és semmi. Annyira elszomorit ez a dolog.
2013. jún. 21. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne keseredj el, fel a fejjel!!!:-)

Nekem sajnos fiatal koromban felelőtlenségből adódóan volt 2 abortuszom, utána védekeztünk, majd a gyógyszer abbahagyása után szinte azonnal(következő hónapban) baba lett. Most 3 éves a fiam, minden rendben volt.:-) Tavaly év elején úgy döntöttünk, hogy örülnénk egy kis tesónak, 6hónap múlva pozitívat teszteltem. Nagy boldogság volt, de sajnos a teszt után 3nappal elvetéltem. :-( Azóta eltelt majdnem egy év és semmi. De nem keseredem el, mert hiszem, hogy ha nem is most, de majd lesz egy újabb csoda a pocakomban!!!:-)

Sok sikert és csak pozitívan!!!!:-)

2013. jún. 22. 07:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál :) Próbálok nem gondolni rá de nem tudok :( Mindig az jár a fejemben hogy velem van a baj és hogy lehet hogy missed ab otán nem is lehetek újra terhes.
2013. jún. 22. 09:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Legtöbbször a ráparázás miatt is várat a babó. Ha nagyon aggódsz, keress egy orvost.
2013. jún. 22. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! nekem augusztusba volt a missed ab.Azóta.sem jön össze a baba.Most mentem el dokihoz.Progeszteron hiányom van.Azt be kell állitani ès akkor valószinû,h sikerül.Ne keseredj el.Keress fel egy dokit.irhatsz privibe is ha van kedved.
2013. jún. 22. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly szeptemberben volt missed abom. Azóta semmi. 2,5 év után sikerült az is. Elég reménytelennek látom a helyzetet. Én kivizsgáltattam magam, jobbak az eredményeim, mint a terhesség előtt voltak.

Az IR manapság népbetegség, próbálom a szénhidrát diétát tartani és mozgok, bár az inzulin értékeim is jók, de hátha. Ennél többet már nem tudok tenni. Lehet, hogy nekünk ez van megírva...

2013. jún. 23. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!