Fizetnél béranyának, vagy petesejtért, ha nem jönne össze máshogy?
Ha ferfi lennek es nem lenne nom, akkor igen. Van is ilyen honlap, ahol hirdetik magukat a beranyak.
De ha no vagyok, biztos, hogy nem, mert nem nevelnem mas veret. Nem tudod, hogy milyen lesz felnott korban.
A parodrol tudod, hogy kb milyen lesz a gyerek, de egy idegen embertol nem, es nem is tudod ugy szeretni.
Minden hulyeseget orokolhet.
Inkabb vegszukseg eseten orokbefogadnek, de nem csecsemot, hanem olyan 5 ev koruli vagy nagyobb gyereket, akinek mar lehet latni a szemelyiseget, hogy milyen.
Na, aki lepontozott, az nem járt iskolába, mert a személyiség 80%-a örökölt, és cask 20% változtatható.
Aztán nyugodtan pontozzátok le ezt is. :)
Kedves 6.
Azért pontoztak le, mert hülyeségeket írsz, már megbocsáss.
Van köze hozzá, de nem 80%ban befolyásoló, inkább fordítva.
Általánosan elhogadott, hogy inkább a habitus az, ami örökölhető.
Nem en irok hulyesegetek, hanem te nem jartal pszichologia orara foiskolan.
De itt egyebkent is sok muveletlen ember van, ahogy tapasztalom nap mint nap.
De legalabb ne kommentelnel arra, amirol fogalmad sincs.
Es ne felejtsd el ezt is lepontozni. :)
Tudod mit lepontozlak én is,mert honnan veszed te azonnal hogy valaki nem tanult pszichológiát.....????????????Te már olyan okos vagy hogy átlátsz a neten és a végzettségünket is tudod??Inkább ne kommentelj,maradj csendbe.
Ha te lennél a kérdező megérteném,hogy fel vagy háborodva,de szíve joga ha nem tetszik neki egy válasz lepontozhatja...ez van..ui:szerintem aki ezt kiírta tanult ember....ennyi..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!