Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Fizetnél béranyának, vagy...

Fizetnél béranyának, vagy petesejtért, ha nem jönne össze máshogy?

Figyelt kérdés

2013. jún. 19. 13:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Béranyának semmiképp! Mi van, ha meggondolja magát, előtörnek nála az anyai ösztönök és nem adja oda a gyermeket? Meg aztán ki tudja, hogy hogy figyel a testére, iszik-e vagy cigizik-e a terhesség alatt stb...
2013. jún. 19. 13:37
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

Ha ferfi lennek es nem lenne nom, akkor igen. Van is ilyen honlap, ahol hirdetik magukat a beranyak.

De ha no vagyok, biztos, hogy nem, mert nem nevelnem mas veret. Nem tudod, hogy milyen lesz felnott korban.

A parodrol tudod, hogy kb milyen lesz a gyerek, de egy idegen embertol nem, es nem is tudod ugy szeretni.

Minden hulyeseget orokolhet.

Inkabb vegszukseg eseten orokbefogadnek, de nem csecsemot, hanem olyan 5 ev koruli vagy nagyobb gyereket, akinek mar lehet latni a szemelyiseget, hogy milyen.

2013. jún. 19. 14:45
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
A béranyaság Mo-n tilos, konkrétan bűncselekmény, ezt nem vállalnám be, de egyébként minden legális megoldásért fizetnék, amennyit tudok, hogy lehessen gyerekem, tehát petesejtért igen. Volt idő, amikor úgy nézett ki, h erre lesz szükség...
2013. jún. 20. 15:11
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Én lehet megtenném,de nem tudom mit éreznék utána..visszatérve az egyik előttem szólóra pont az a jó amikor egy csecsemőt kihozol és azt elejétől fogva te neveled,szerintem úgy alakul ahogy nevelik a gyermeket...azt azért nem mondom hogy nem örökölhet egy két rossz dolgot..de inkább a nevelés a lényeg
2013. jún. 21. 11:55
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Így most azt mondom, igen. De ha ott lennék, felmerülne bennem sok aggály. Genetika, kapcsolat...
2013. jún. 22. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:
25%

Na, aki lepontozott, az nem járt iskolába, mert a személyiség 80%-a örökölt, és cask 20% változtatható.

Aztán nyugodtan pontozzátok le ezt is. :)

2013. jún. 23. 00:23
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves 6.

Azért pontoztak le, mert hülyeségeket írsz, már megbocsáss.

Van köze hozzá, de nem 80%ban befolyásoló, inkább fordítva.

Általánosan elhogadott, hogy inkább a habitus az, ami örökölhető.

2013. jún. 25. 16:59
 8/11 anonim ***** válasza:
44%

Nem en irok hulyesegetek, hanem te nem jartal pszichologia orara foiskolan.

De itt egyebkent is sok muveletlen ember van, ahogy tapasztalom nap mint nap.

De legalabb ne kommentelnel arra, amirol fogalmad sincs.

Es ne felejtsd el ezt is lepontozni. :)

2013. jún. 26. 10:00
 9/11 anonim ***** válasza:
40%

Tudod mit lepontozlak én is,mert honnan veszed te azonnal hogy valaki nem tanult pszichológiát.....????????????Te már olyan okos vagy hogy átlátsz a neten és a végzettségünket is tudod??Inkább ne kommentelj,maradj csendbe.

Ha te lennél a kérdező megérteném,hogy fel vagy háborodva,de szíve joga ha nem tetszik neki egy válasz lepontozhatja...ez van..ui:szerintem aki ezt kiírta tanult ember....ennyi..

2013. jún. 26. 15:26
 10/11 anonim válasza:
56%
Ha nem lenne más megoldás, igen. Akik az örökbefogadást javasolják helyette, azzal az a gond, hogy egyrészt évekig-akár évtizedig kell sorbaállni egy gyermekért, amúgy ott se azt a gyereket kapod, amelyiket te kéred, másrészt nagyon szigorú pszichológiai, anyagi vizsgálatokon kell keresztül menned, amég alkalmasnak vagy alkalmatlannak minősítenek örökbefogadónak. Miért, te kérdező, te gyermeket szeretnél?
2013. júl. 6. 22:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!