Nekem is görbés kérdésem van? Ilyen még nem volt.
Figyelt kérdés
Ilyen a mostani görbém: [link]
Előző görbék: [link]
Minden pé tünet megvan, de az ovu teszt negatív. Eddig a 12-13. napon mindig pozi lett most ,meg full negatív, nem is erősödik. Ebben a ciklusban nem lesz pém?
2013. jún. 18. 10:37
1/8 anonim válasza:
Ebben a hónapban elmaradt az ovulációd.
Biztos, hogy volt peteérésed, de valamiért nem tudott megrepedni a tüsződ.
Sajnos előfordul.
2/8 anonim válasza:
Vagy még csak úton van, az is előfordulhat, hogy teljesen elmarad, vagy eltolódok. Ez később ki fog derülni, ha tovább méred a hődet, és csinálod az ovuteszteket.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 18. 10:47
4/8 anonim válasza:
Ha föl fog menni a hőd,akkor biztos, hogy meg is történt az ovuláció. Érdekes: neked mindig a pozitív nap van az ovud, nem a rákövetkező negatívon. Lehet, hogy mpst is így lesz, talán holnapi nap jelez is a teszt
5/8 anonim válasza:
Sztem semmi baj a görbéddel. Most esett le a hőd, sztem most lesz ovud, ma, akár holnap is lehet. Teljesen időben van az is, 15. napra esik. Előfordul, hogy eltolódik néha.
6/8 A kérdező kommentje:
Nektek is köszönöm a választ!
Akkor igyekszem türelmesnek lenni (habár ez már nálam igen csak fogyóban van).
2013. jún. 18. 11:18
7/8 A kérdező kommentje:
A ma 10 órai ovu teszt már pozi lett és ma már a szokásos petefészek feszülés is előjött! Így alakult a görbém:
Most már meg nyugodtam! Reggel bele is húztunk! Hátha ez lesz végre az én hónapom!
2013. jún. 19. 10:31
8/8 anonim válasza:
:) Drukkolok hogy sikerüljön !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!