Görbés kérdés. Szerintetek volt már ovulációm?
A hőmérsékletem szerint már volt, a méhnyaknyák alapján is szerintem már megtörtént, illetve az ovu fájdalom szerint is. Sajnos ovu tesztet csak később kezdtem el csinálni, mert általában a 13. napon szokott peteérésem lenni. Lehetséges, hogy most előbb volt? Ja és az ovu tesztem ma kicsit erősebb, mint a tegnapi, de még mindig halványabb, mint a kontoll csík.
Ez most mi lehet, miért nincsenek összhangba a tüneteim a teszttel? Volt valakinek ilyen? Lehet ettől még baba?
Eddig szabályosak voltak a ciklusaim, de most hogy el kezdtünk próbálkozni valamitől megbolondult a testem. :(
szerintem még nem de ez így elég kevés...
Nekem mindig tök jól nyomonkövethető volt az ovum... elötte leesett a hőm 36,2re és ovu rá 1-2 napra 37,0 37,2
Mindig akkor sikerült a baba mikor ilyen nagyon magas volt...
Én elötte való nap mentem most utoljára dokihoz (febr.12) akkor reggeli hőm 36.2 volt és mondta, hogy na ma este vagy holnap reggel mert ott egy hatalmas tüsző! Másnap reggel az ébredési hőm már 37,0 volt... És akkor együtt is voltunk, már 13 hetes vagyok...
2-estől kérdezném, h a hő emelkedés napján voltatok csak együtt és sikerült a baba?
Csak azért lenne fontos, mert mindenhol azt olvastam, h akkor érdemes együtt lenni, amikor lemegy a hő és amikor felugrik, akkor már késő.
Egy ideje próbálkozunk, de eddig még sajnos nem sikerült :(
2. vagyok...
Azt javasolják ha van mód rá akkor minden másnap...
Mi az első gyermekünkre 1 évet vártunk a nőgyógyász mondta el, hogy kell kiismerni a saját bioritmusomat 3 havi hőmérős adat elég hozzá (persze ez cisztánál láznál bármikor borulhat)...
Ez az én görbém:
Február 12.én voltam dokinál ott látott egy 25 milis tüszőt... éjfélkor voltunk együtt kb (tehát már 13.án)... 13 án meg iszonyat magas volt a hőm... Kb 8 óra alvásom volt utána...
Gratulálok a babákhoz!:)
A görbe nagyon szép, tényleg látszik rajta minden.
Én is tudnék már örülni egy pozi tesztnek
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!