Buta görbés kérdés, azért megnéznétek?
Első hőmérőzős hónapom, jelenleg itt tartok: [link]
Szabályos 29-30 napos ciklusaim vannak egyébként, a naptár szerint ma volt peteérésem. Az lenne csak a kérdésem, hogy a hőleesés után mindenképp az átlaghő (36,4) fölé kellene ugrania (ez ugye azt jelentené hogy mégsem volt még meg a pé-m), vagy ha a következő napokban fokozatosan de a cover line fölé kúszik és afölött marad, akkor az is megfelelő?
Ti összebújnátok ma, vagy csak holnap?
Szerintem már szombat is jó lett volna, de a vasárnap lett volna a legjobb. Holnap SZERINTEM már késő. Legalábbis én így látom.
Amúgy ha a leesés után felmegy, és 4-5 napig fent marad, akkor az ELVILEG azt jelenti, hogy a peteérés után megvolt az ovu is.
Azért írtam, hogy elvileg, mert én ismerek olyan lányt, akinek felment, és fent maradt, de a vérvétel és uh. kimutatta, hogy nem volt peteérése.
Köszi a választ! Ha megnézed a görbét, a kis 18-as pöttyök azt mutatják hogy mikor volt együttlét, szóval a péntek és a vasárnap is megvolt :))
Persze tudom hogy a hőmérőzés sem ad tuttti eredményt, csak azért kezdtem el mert elértük a "bűvös" 1 évet már ami a próbálkozást illeti, és gondoltam a doki majd örülne ha már 2-3 ciklust felölelő görbével keresném fel, végülis ez is ad egy támpontot.
Változó, hogy kinek hogy változik a hője. Vkinek hirtelen felugrik, vkinél pedig fokozatosan megy fel.
Ennyiből nem lehet eldönteni pontosan, hogy melyik nap volt.
Azért az többnyire elmondható, hogy hőleesés ovut jelent, főleg ha az ovuteszt is pozitív.
Kivètelek persze mindig vannak.
Köszi! Hát reméljük tényleg volt ovu. Egyébként ma itt tartok: [link]
Nagyon kíváncsi leszek a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!