Megnéznétek az eredményeimet?
Ma lettek meg a 3. napi és 21. napi vérvétel eredményeim. Szerdán megyek az endokrinológus dokimhoz vissza az eredménnyel, de már izgulok mit fog mondani. Aki esetleg tapasztalt ebben a témában segíthetne, olyan nehéz várnom szerdáig....:) köszönöm
3. napi vérvétel eredmények: -glükóz 0':5,5
-glükóz 60':7,6
-glükóz120':5,8
-TSH:3,360
-fT4:14,5
-Anti-TPO:<10,0
-FSH:5,2
-LH:3,1
-Progreszteron:<0,64
-ösztadiol:134
-testosteron:<0,69
-Prolactin:358
-SHBG:20,90
-DHEA-sulfát:4,02
-Inzulin 0':10,70
-Inzulin 60':90,90
-Inzulin 120':47,80
21. napi Progresteron vérvétel: <0,64
Ezek az eredményeim. Szerintetek?
Igen, az inzulinod egyértelműen magas, nekem 37 volt a 60 perces és 30 körüli a 120-as, és már erre gyógyszert kaptam, és tartom a hármas kezelést. Ez nálad okozhatja a peteérés hiányát, amit a 21. napi vérvételből látni, hogy nincs.
TSH-dra is kapsz majd gyógyit, ha jó endo dokid van, mert ahogy írták előttem is, 1 és 2 között jó a babavállaláshoz.
A diétát szigorúan kell tartani, nincs mese. Nincs cukor, fehérliszt, de még nádcukor se. Lassan felszívódó szénhidrátokra kell átállni, hogy az inzulintermelésed is stabil legyen. Ezt majd egy dietetikus beállítja neked.
Javaslom, hogy lépj be ebbe a csoportba, rengeteg hozzászólás, ötlet érkezik a témában. Kitartást!
Hát furcsállom, de nem fogok vitatkozni az orvosoddal. Masszív IR-nek gondolnám. A magas inzulin roncsolja a sárgatest hormont, gátolhatja a peteérést. Ami látszik is, hisz nem volt PÉ-d. Nekem jobbak lettek az inzulin eredményeim, peteérésem is van, normál ciklussal, és mégis gyógyszert szedek, mert a babatervezéshez nem fér bele a magas inzulin. Csinálom a hármas kezelést (gyógyszer+mozgás+diéta), mert nem szeretnék elvetélni, ha egyszer teherbe esem.
Kívánom a legjobbakat, tényleg.
Itt esetleg tudnak tanácsod adni, rengeteg hozzászólás érkezik a témában:
Hát meg a progi nagyon kevés
(A második vérvételnél ugyanannyi lett mint az elsőnél)
Mondjuk az ovu után sokkal magasabbnak kéne lennie
a proginak - Mennyi idős vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!