Ezek az értékek jók? /IR lelet/
Figyelt kérdés
Megnéznétek? Köszönöm a segítséget.
Glükóz fluoridos 5,3 mmol/L 3,5 - 6,1
Glükóz terhelés 60' 6,3 mmol/L 3,1 - 10,5
Glükóz terhelés 120' 6,0 mmol/L 3,1 - 7,5
Inzulin 5,7 mIU/L 1,9 - 23,0
Inzulin terhelés 60' 27,8 mIU/L
Inzulin terhelés 120' 28,5 mIU/L
HOMA-IR 1,4 - 4,4
2013. jún. 13. 12:06
1/4 anonim válasza:
Attól függően is változik az orvosok véleménye, hogy nőgyógyász vagy endokrinológus értékeli az eredményeket. Másokéval összehasonlítva pedig teljesen értelmetlen. Ne alapozz arra, amiket itt olvasol! Keress megbízható orvost, akinek adsz a szavára. A számokon kívül sokminden más is befolyásolja azt, hogy ez jó vagy rossz eredmény!
2/4 anonim válasza:
Általában azt szokták mondani,hogy az éhgyomri a 120perces inzulin ne legyen több az éhgyomri inzulin ötszörösénél...de az előzőnek igaza van,velem a egyik doki csak kínlódott és érdekes a másikhoz elmentem és nem értette miért nem lett már réges régen megemelve a MERKFORMINOM..most emeltünk és elindult a fogyásom is :))
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó.
2013. jún. 14. 13:01
4/4 anonim válasza:
Nagyon szívesen :) Szerintem amúgy jó :) bár csak az enyém is ilyen lenne,de nekem az éhgyomri is 30al kezdődik és volt a 120perces 254:((( ami már 210volt és még emeltünk a gyógyszeren..:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!