Volt valaki akinek nem lett jó valamelyik lelete, az orvos ráijesztett, mégsem lett baj?
Nekem a bölcsességfogam gyulladt be terhesség alatt, nem volt fájdalmam meg semmi tünet- de egy gennygóc volt a fog gyökerénél, az okozta a vérképemben a gyulladásos tüneteket.
Remélem nálad sem lesz semmi komoly probléma, ne idegeskedj, mert azzal magadnak is és a babócának is ártasz!!
Én a védőnőnél voltam és azt mondta a vizelet vizsgálat után, hogy másnap reggel azonnal vigyek vizeletet a laborba, mert nagyon sok a fehérje benne és nagy baj lehet!
Tiszta pánik, másnap reggel kezdés a pisivel a kezemben a nődokinál, gyors papír a vizelet vizsgálatra!
Másnap megyek az eredményért erre teljesen tiszta volt a vizeletem! Semmi nem volt benne! :D
Na azóta se mentem el a védőnőhöz!
Nálam a cukor terhelés lett rossz. Előírtak szigorú diétát amit nem nagyon értettem be sem tartottam. Azután pedig hetente kellett járnom próba reggelire. Mindig meg lettem "dicsérve" hogy milyen jól betartom a diétát meg hogy milyen gyorsan belejöttem a számolgatásokba.....
Ennyit a cukor terhelésről....
Csatlakozom az előtte szólókhoz: ne pánikolj, nincs semmi baj! Millió dolog okozhat kisebb-nagyobb eltéréseket, melyek másnap talán már nem is léteznek...
Ha egészségesen táplálkozol és sok folyadékot iszol nem lesz semmi baj!
A védőnők és orvosok hajlamosak kicsit túlreagálni dolgokat akkor is, ha nincs nagy baj. Később is ezt fogják csinálni, ha kicsi lesz a gyerek, akkor azért piszkálnak, ha nagy, azért... :-) Én mindig csak felhívom a figyelmüket az ÁTLAG fogalmára: ugyanannyi gyerek van alatta, mint felette. Nem a vonalon RAJTA vannak a "normális" gyerekek :-)
Egyébként meg jó ez a sok vizsgálat, de néha igazat adok anyukámnak (4 gyereket szült), aki azt mondja mindig, hogy régen nem volt ennyi vizsgálat és nem is idegeskedtek azon, mi lesz a gyerekkel. Azt volt az alapgondolat, hogy normális, egészséges, nem pánikoltattak mindenkit.
Jó egészséget, sok örömet kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!