Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerinted az abortusz okozhat...

Szerinted az abortusz okozhat meddőséget?

Figyelt kérdés
Nem akarok abortuszra menni (és szerencsére sose mentem), pusztán az érdekel, hogy mi él ezzel kapcsolatban a köztudatban.
2013. jún. 9. 22:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nyugi. Két gyerekem van. Addig rettegtem a témától, amíg várandós nem lettem. Azalatt nem, szülés alatt sem. Két gyerek között kis para, hogy mi lesz megint, de a 2. várandósság alatt is elmúlt minden félelem. Most megint úgy tekintek rá, hogy egy kis félsz.

Segítenek majd a hormonok meg a lelked, szépen 9 hónap alatt lesz időd felkészülni.

MOST hagyd abba a szörnyűségek olvasását, én anno azért paráztam a szüléstől, mert minden film horrorisztikusan borzalmasnak mutatja be. Igen, fáj, de elmúlik, kibírod, azonnal elfelejted, ha a karodba kapod a babát. én sem hittem el, meg kellett tapasztalni, így van valóban :-)

Olvass szép szülésélményeket, szívesen elküldöm priviben az enyém. A bölcsőhalál elég jól elkerülhető, megelőzhető, bár a pontos okot nem tudják, vannak azért tendenciák, tippek, szívesen megosztom veled. Nekem a kisebbiknél volt, hogy többször pittyegett a légzésfigyelő, az a visitó hang rögtön felébresztette a mélységből (priviben leírom, mi volt a baj, koraszülötteknél más a légzés az elején). Ma már van olyan légzésfigyelő, ami pelenkára csiptethető, így a babakocsiba is beteheted, ha abban alszik.

Ne foglalkozz a köztudattal. A köztudatnak nincs alkalmas idő a gyermekvállalásra, az anyáknak és apáknak van. A szívedben születik meg először a gyermek, és a szereted felé erősebb lehet a köztudatnál. A köztudat lelketlenül elküld abortuszra, mert a köztudatnak van értékes és értéktelen(ebb) élet. Az Édesanya és Édesapa szemének, szívének nincs. És ez nemcsak a biológiából áll, hogy terhes leszel, áll a lelkedből, a szívedből, a lényedből... Te ember vagy, nem köztudat. Azzal állj szóba, aki emberként , nem köztudatként, közvéleményként beszél veled (=mer ÉNközlést adni, neki mi volt jó, mi volt rossz).

2013. jún. 16. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!