Hogy sikerül (t)?
Hú, kedves 10-es, köszönjük a kimerítő választ :)!
Én az vagyok, akinek ugyan 3 év után összejött egy baba, de a másodiknál én is figyelembe veszem ezeket a dolgokat amiket írtál, nagyon jól összeszedted.
Egyébként nekem is ezek voltak kb. a tapasztalataim mind az ovu időpontjával, mind az orgazmussal kapcsolatban (valahogy szinte láttam magam előtt, ahogy örvénylenek befelé a kis katonák :)).
Nekem is össze vissza ciklusaim voltak (35-70 napos is előfordult), és abban a hónapban mikor sikerült, már 72 napja nem volt meg, de a következő héten a doki kb. 6 hetes terhességet állapított meg, szóval egy hónap biztosan kimaradt.
Hát, sok sikert mindenkinek!
8-as vagyok.
Igen, nehéz elfogadni és az ember felteszi magának sokszor a miérteket. Miért épp vele stb. stb.
De erre nincs válasz. Az élet sokszor, nagyon sokszor kegyetlen.
Olyanokat bánt akik nem érdemlik.
Amikor megszületett a kisfiam ( sok-sok év várakozás után), akkor ott a kórházban nagyon jól összebarátkoztam egy anyukával. Ők már 8 éve próbálkoztak, de nem sikerült. Egyetlen egy dolgot nem akart, a lombikprogramot.
Elment valami természetgyógyászhoz és esküszik rá. Ő állapotfelmérést csinált náluk, adott nekik valami löttyöt amit inniuk kellett és nagyon gyorsan teherbe esett.
Azt mondta ezt a természetgyógyászt már megkereste többször a Kaáli intézet hogy a tevékenységét fejezze be meg stb. mert ugye nekik konkurencia.
Ha gondolod megkérdezem a barátnőmet hogy ki ez a természetgyógyász és pontosan hol tevékenykedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!