Picsusz kérdése:

Hogy sikerül (t)?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés azoknak szól,akiknek régóta a dédelgetett álma a baba,de sajnos valamilyen oknál fogva mégsem sikerül.Mi lassan 3 éve szeretnénk babát,de nem akar jönni.Most fogok készülni petevezeték átjárhatóságira és laparoszkópijára.De maga a tudat,hogy nem sikerül teherbe esnem,hogy tudom,hogy én vagyok az oka,szinte a szívem sajdul bele.Minden álmom egy baba.A férjem mindenben mellettem áll,támogat,vigasztal,de tudom,hogy neki is fáj,hogy nem sikerül,de ő valahogy türtőzteti magát.Talán nem akar még jobban elkeseríteni.Hogy lehetne ezt másképp felfogni?Hisz évek telnek el így...vagy csak sodródni az árral,és reménykedni?
2013. jún. 5. 19:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hú, kedves 10-es, köszönjük a kimerítő választ :)!

Én az vagyok, akinek ugyan 3 év után összejött egy baba, de a másodiknál én is figyelembe veszem ezeket a dolgokat amiket írtál, nagyon jól összeszedted.

Egyébként nekem is ezek voltak kb. a tapasztalataim mind az ovu időpontjával, mind az orgazmussal kapcsolatban (valahogy szinte láttam magam előtt, ahogy örvénylenek befelé a kis katonák :)).

Nekem is össze vissza ciklusaim voltak (35-70 napos is előfordult), és abban a hónapban mikor sikerült, már 72 napja nem volt meg, de a következő héten a doki kb. 6 hetes terhességet állapított meg, szóval egy hónap biztosan kimaradt.

Hát, sok sikert mindenkinek!

2013. jún. 7. 09:57
 12/19 anonim ***** válasza:
nállunk a szénhidrátszegény diéta ,sok vitamin, és az oldalt fekve hátulról poz hozta meg a majd 2éve várt eredményt.és ténleg fontos az orgazmus,nemcsak a szivo hatás miatt hanem tüszörepedést is okoz.
2013. jún. 7. 13:07
 13/19 anonim ***** válasza:
ja azt elfelejtettem,hogy sajnos ezt nemlehet mashogy felfogni,és bizonyos szinten tehetetlenek vagyunk,mikor mar mindent megtettünk,ebbe valahogy nele kell törödni.persze elfogadni nem lehet.de ha másra koncentralsz az sokat segit. a fennt emlitett fortélyok mellett még annyi volt a külömbség abban a honapbana többitöl hogy egy uj munka lehetösége miatt nem voltam annyira rajta a téman, mert ha a probaido alatt kiderul a terhesség tuti kiraknak. sajnos 2 szék közül a pad alá estem mikor elment a baba és a munka se kezdodott idoben. delegalabb tudjuk mit is kell masképp csinalni.
2013. jún. 7. 13:15
 14/19 anonim ***** válasza:
mi 1 éve próbálkozunk, 1-2 hónapot adtam magamnak,hogy összejön,de minden hónap végén elkeseredtem,mikor nem sikerült. 2 alkalom volt mikor késett a menstruációm,de a teszt negatív lett. Voltunk dokinál is,de mindent rendben talált.
2013. jún. 8. 14:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Én elsőnek tavaly kaptam clostyt 3 hónapig,sajnos nem segített.Majd most is szedtem 2 hónapig,mivel mindent rendben találtak nállam,bíztunk benne,hogy majd ez segít,de megjött sajnos.Most majd mehetek vissza a dokimhoz kérni a műtét időpontját.Nem arról van szó,hogy nem megyek el rá vagy ilyesmi,mert persze a babáért mindent,de csak az bánt,hogy miért kellett idáig eljutnunk?Miért nem eshettem spontán teherbe,miért kell orvosi segítség hozzá?Pedig mindig azt szerettem volna,hogy mikor eldöntjük,hogy babát szeretnénk,majd lesz is kis idő múlva....jaj,nehéz nagyon.
2013. jún. 10. 22:20
 16/19 anonim ***** válasza:
12.13.as vok. én is ugyanigy voltam. hogy mért kell idaig eljutnunk.nallam most derylt ki egy hajhullas miatti kivizsgalason hogy lehet ki kell venni a mandulam. és lehet ez okozta a sikertelenséget meg a vetélést. haez igy van nagyon dühös leszek hogy a sok csalodas és minden megelözhetö lett volna ha valakinek feltunik hogy sokat vagyok náthás. az allergiatesztre holnapig kell varni akkor veszik le a hátamrol, de mivel nem érzek kifejezetten viszketést gondolom negativ lesz. most hogy kiderült a mandulabajom eszembe jut hogy abban a ciklusban mikor teherbe estem menzeszkor meg voltam fázva és antibiotikumot szedtem. szoval én ezt ishozzáirnám a hogyan készült listámhoz.
2013. jún. 11. 14:01
 17/19 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Igen, nehéz elfogadni és az ember felteszi magának sokszor a miérteket. Miért épp vele stb. stb.

De erre nincs válasz. Az élet sokszor, nagyon sokszor kegyetlen.

Olyanokat bánt akik nem érdemlik.

Amikor megszületett a kisfiam ( sok-sok év várakozás után), akkor ott a kórházban nagyon jól összebarátkoztam egy anyukával. Ők már 8 éve próbálkoztak, de nem sikerült. Egyetlen egy dolgot nem akart, a lombikprogramot.

Elment valami természetgyógyászhoz és esküszik rá. Ő állapotfelmérést csinált náluk, adott nekik valami löttyöt amit inniuk kellett és nagyon gyorsan teherbe esett.

Azt mondta ezt a természetgyógyászt már megkereste többször a Kaáli intézet hogy a tevékenységét fejezze be meg stb. mert ugye nekik konkurencia.

Ha gondolod megkérdezem a barátnőmet hogy ki ez a természetgyógyász és pontosan hol tevékenykedik.

2013. jún. 12. 20:04
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát őszintén szólva nem nagyon hiszek az ilyesmiben,de ha tényleg segít!Igen,megkérdezhetnéd,megköszönném.Már én is gondolkoztam ilyen tea féleségeken,hogy azt kellene megpróbálni,de nem tudom vajon igazak e,segítenének?
2013. jún. 14. 12:55
 19/19 anonim ***** válasza:
én is beszereztem mindenféle teát a gyógyszertárból, volt egy pár amit nem is lehetett kapni, akkor elmentem más helyre. Miután megvolt mind, csináltam keveréket, valami borzasztó íze volt. Így a sok járkálás meg beszerzés után mivel nem tudtam meginni, így a nyakamon maradt a sok gyógyfű.
2013. jún. 17. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!