IR miatt 1 éve tartom 3as kezelést, mégsem sikerül teherbe esnem. Mi lehet még a baj?
Igen, volt átjárhatósági is.
Több helyen olvastam h a D vitamin is számít. Azt nekem még nem néztek. Ez is lehet gond?
Ha nem jön össze, akkor mi a következő lépés? Márcsak az inszemináció? Sokáig várni már nem szeretnék.
aki IR-es, általában alacsony a D-vitamin szintje (nekem szinte nem is volt)
volt ellenőrzés, hogy javultak-e az eredmények? Átjárhatósági?
Elméletileg nekem sem volt más bajom, mégis lombik kellett végül. De az viszont sikerült.
előző voltam, most olvastam az átjárhatóságit.
ha az eredményeid (cukor-inzulin) rendben vannak, és úgy érzed, nem vársz tovább, akkor inszemináció.
de a d-vitamint mindenképpen nézesd meg!
köszönöm mindenkinek a válaszokat:)
Átjárhatóságim volt, szerencsére rendben találtak mindent.
Elég csak a D vitamint megnézetni? Holnap kérek is beutalót a háziorvostól.
Ellenőrzés sajnos nem volt az inzulinnál. Lehet az sem ártana?
3. Neked lombik előtt nem is csináltak inszemet? Lombik elsőre sikerült? Gratulálok a babához:)
Inszeminációt csinálnak kórházban is vagy meddőségibe kell menni?
az IR-t bizony ellenőrizni kell, hiszen honnan tudhatná máshogy a doki, hogy javult, vagy romlott? Nálam gyógyszercsere is kellett, mert az elsőtől romlottak ez eredményeim. Egyébként 3 havonta nézték terhelésesen, hogy mi újság. Amíg ez (és a D-vitamin) nincs rendben, ne vágjatok bele az inszembe, mert ez is lehet baj:)
Inszemet némelyik kórházban is csinálnak már, én kaális voltam. A lombikom másodjára sikerült, mert az első után dokiváltás kellett, nem ellenőrzött, és ugye romlottak az eredmények... De miután minden oké lett, sikerült a baba is.
Sok sikert!! :)
Én 1,5 évig tartottam a 3-as kezelést, mégsem jött a baba.
Így elmentünk a Róbert Károlyba, ott villámgyorsan kiderült, hogy súlyos pajzsmirigy-alulműködésem van, illetve a 21. ciklusnapon 0 a progesteronom, így ha meg is termékenyültem, a zigóta nem tudott megtapadni, fejlődni.
Szerencsére az első inszem sikerült, már 3,5 éves a fiam.
Volt Nálad tünete a progeszteron hiánynak?
Mennyi volt a pajzsmirigyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!