Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe szeretnék esni de...

Teherbe szeretnék esni de pcom van. Erre ti milyen kezelést kaptatok?

Figyelt kérdés
A gynex hatásos lehet rá?Már 2 éve próbálkozunk.
2010. jan. 9. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Az attól függ. Túlsúlyos vagy-e, rendben vannak-e a hormonjaid, jók-e a cukor és inzulinértékeid? Mind a kettő petefészked cisztás?

Pcos mellett is lehet spontán teherbe esni, nekem diéta mellett sikerült, nem szedtem semmilyen bogyót, az inzulinom van a normális határán...

Mastodynon cseppet szedtem csak, hogy rendben legyen a ciklusom és megjöjjön a menzeszem.

Az már más kérdés, hogy méhen kívüli lett, a továbbiakról nem tudok nyilatkozni... :(

2010. jan. 9. 23:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is PCO-s vagyok.Nekem meforalt írt fel az orvosom. 1 év gyógyszerszedés után spontán terhes lettem. Nekem azt mondta az orvosom,hogy ha beállít a gyógyszer akkor már bármikor terhes lehetek. Nekem kb.6 hónap kellett ahoz,hogy beállítson,de van olyan akinek 2-3 hónap alatt helyre jön tőle a ciklusa.

2010. jan. 10. 05:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szia, én metformint kaptam rá,meg szedem a barátcserje kapszulát, az inzulinom rendben van, csak a ciklusaim nem álltak még be, szeptember óta kezelnek.
2010. jan. 10. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szia , 3 hónap clostylbegit és 1 hónap! metformin után és terhes lettem:-)Most 10 hós a kisfiam
2010. jan. 14. 08:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
8 hónap meforal után váltás Avandametre :) 20 nap alatt spontán ciklus !! Viva Avanda :))
2010. jan. 14. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
7 év gyermekre várás után március óta merckformin közben aug. szept. okt. clostibegyt és oktober közepén spontán babásodás!! szoritok hoyg neked is sikerüljön!!
2010. jan. 14. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont ma voltam dokinál hormonvizsgálaton(sajna eléggé rossz lett az eredmény és én fél éve tudom,hogy pcos vagyok) és azt mondta 2 hétig csináljak lé böjt kúrát és utána egy kis életmód váltással+mozgással+merckformin szedéssel akár műtét nélkül is sikerülhet a baba.

mondjuk én:túlsúlyos vagyok,mindkét petefészkemben ciszta van és a hormon vizsgálaton sem remekeltem :S De majd meglátjuk :)Mielőbbi babásodást mindenkinek :)

2010. jan. 14. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a gynex nem segített, igaz nekem cisztáim nem voltak, csak szimplán inzulinrezisztens vagyok. De a Pco és az inzulinrezisztencia általában összefügg. Inzulin és cukor értékeket mindenképpen nézetned kellene és (jó!) endokrinológussal kiértékeltetni.
2013. márc. 5. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!