Teherbe szeretnék esni de pcom van. Erre ti milyen kezelést kaptatok?
Az attól függ. Túlsúlyos vagy-e, rendben vannak-e a hormonjaid, jók-e a cukor és inzulinértékeid? Mind a kettő petefészked cisztás?
Pcos mellett is lehet spontán teherbe esni, nekem diéta mellett sikerült, nem szedtem semmilyen bogyót, az inzulinom van a normális határán...
Mastodynon cseppet szedtem csak, hogy rendben legyen a ciklusom és megjöjjön a menzeszem.
Az már más kérdés, hogy méhen kívüli lett, a továbbiakról nem tudok nyilatkozni... :(
Szia!
Én is PCO-s vagyok.Nekem meforalt írt fel az orvosom. 1 év gyógyszerszedés után spontán terhes lettem. Nekem azt mondta az orvosom,hogy ha beállít a gyógyszer akkor már bármikor terhes lehetek. Nekem kb.6 hónap kellett ahoz,hogy beállítson,de van olyan akinek 2-3 hónap alatt helyre jön tőle a ciklusa.
Pont ma voltam dokinál hormonvizsgálaton(sajna eléggé rossz lett az eredmény és én fél éve tudom,hogy pcos vagyok) és azt mondta 2 hétig csináljak lé böjt kúrát és utána egy kis életmód váltással+mozgással+merckformin szedéssel akár műtét nélkül is sikerülhet a baba.
mondjuk én:túlsúlyos vagyok,mindkét petefészkemben ciszta van és a hormon vizsgálaton sem remekeltem :S De majd meglátjuk :)Mielőbbi babásodást mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!