Tudom, hogy nincs rendes peteérésem de a dokit hogy vegyem rá, hogy megnézzen?
Figyelt kérdés
Most is már a 22. cn tartok és még mindig 36,2 a hőm és hol szúr a petefészkem hol nem. Tudom és érzem, hogy csak ez a gond mert amúgy minden már rendben van. Mit mondjak a dokinak, hogy megnézze mert csak 3.napi hormont nézett és ő ebből megállapította, hogy minden oké de én tudom, hogy nem. Szeretnénk babát, de mindig a pajzsmirigyemre fogja, hogy biztos még nem állt be de már beállt. Mit tennétek a helyemben? Már megőrjít a várakozás, mindig türelemre int és két éve volt missed abom. Segítsetek, biztassatok.2013. jún. 5. 13:35
11/12 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, köszönöm. Két hét múlva kell mennem az endo dokihoz és szólok neki. Ha nem megy mostmár kicsit erélyes leszek mert ez nem megy így, hogy húzzák az időt. Szólok neki és valószínű, hogy nődokit is váltok. Remélem sikerül az okot kideríteni és orvosolni és akkor sikerül a baba. Köszi
2013. jún. 5. 15:39
12/12 anonim válasza:
Az 5,63 alulműködést jelent,nem túlműködést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!