Van itt valaki, aki többször tesztel már halvány pozitívat, aztán a betöltött 5. hét előtt negatív lett neki?
Velem ma fordult elő másodszorra, és kezdek "kiakadni".
Foglalkozik ezzel orvos? Vagy mivel el sem jut az ember orvoshoz, erre is "legyintenek"?
Hogyan tovább? Mire kell figyelni???????
Gyakorlatilag nem is tudom... talán ma van a 16. dpo.
DE:
- 07.-én volt pozi du. az ovu tesztem (ugye 36 órán belül van tüszőrepi)
- 08.-án volt tojcsis nyákom (nekem olyan szinte soha sincs!!!)
-09.-én múlt el a hasfájásom, és kezdődött pár napig a mellfájdalom, így azt hiszem akkor repedtem
-az orvosom szerint viszont csak 10-11.-én, mivel 07.-én volt az UH-n 7 mm-es nyálkahártyám, és egy darab 19mm-es tüszőm, de akkor voltam csak a 7. ciklusnapon!
Szerinted?:-)
Valahol a 14-17. nap között. Nézted a teszteket amiket belinkeltem?
Már bekészítettem a fürdőbe a kis szokásos edénykémet és a tesztet (és 3 db négylevelű lóherét -soha még ilyet nem csináltam......)
Kíváncsi vagyok, meddig bírok reggel aludni, és hogy mi lesz.... nagyon izgulok, és nagyon félek is... annyira semmit sem érzek! Bár nekem mindig elviselhetetlenül fájnak a melleim, talán most pont azért nem, mert nem esett le a progi szintem.....
Reggel írok! Köszi mindent még egyszer!!!!!!!!!!!!!!! Ezerszer!!!!!!!!!!!!!! :-) Irszi
Igen, néztem, már válaszoltam is.
Ez mind jó jel. Most minden rendben lesz.:)
Szia! Most olvastam vissza az egészet, és megakadt a szemem azon, hogy amikor terhes lettél, neked sem feszültek a melleid! Akkor talán egy újabb szalmaszál.....
ÉS azt is most vettem, észre, hogy nem azt írtad hogy strandoljak, hanem hogy NE strandoljak!
Kicsit ideges vagyok ahogyan olvasom amiket írsz, és csak a fele jut el az agyamig úgy látszik!:-)
Nekem "muszáj" napon lennem, mert kevés a D vitamin a szervezetemben, így tavasztól őszig azt is kell pótolni, amikor süt a nap, akkor az megteszi.
Állítólag az is nehezíti a teherbeesést, ha az kevés.
A víz pedig kabala, tavaly amikor a Balcsin fürödtem egész nap (előtte nem mentem vízbe, nehogy baj legyen), másnap teszteltem szép pozitívat.
Meg is beszéltük a férjemmel, hogy minden évben lemegyünk. Csak sajnos nem maradt meg.:-(
De Canesteneztem (tudom, nem jó az sem, de szerintem megtaláltam az arany középutat), és főleg napoztam csak.
Konkrétan strandra gondolok, medencére, ahova NE menj. A Balcsi nem gáz, én is fürödtem benne terhesen, meg a kerti medencében.
Ezek miféle tesztek most?:)Nagyon szépek, de kié?
Nem tudom, a neten találtam, itt a gyakorin.
Csak tetszett hogy a 13. dpo-n alig látszott valami, a 17.-en meg már szép volt a teszt, és ha minden igaz, pont így tesztelek én is.
Most épp azt várom...
Eltelt 3 perc, gyönyörűen kijött a vonal mint a múltkor, de már 6 percnél tartok, és nem erősödik........
Ugyanolyan. Ez pedig nem jó! Ha nem erősödik, akkor a teszt hibája sajnos.
8 perc, és semmi. erősödés.... Várok még.:-((((((((((((
Íme, most az "r" alatt van kb. a csík. Szerintem ennyit érnek ezek a tesztek....:-(
Nem erősödött, tehát semmi. Szellemcsík:-(
Köszönök mindent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia! Hát, nem tudom... nem nagyon hiszem sajnos.
Nekem az Utrogestantól nem jön meg amíg használom!
Ha valami csoda folytán mégis jó hírt kapnék rövid időn belül, feltétlenül jelentkezem!
Köszönök mindent még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!