Van itt valaki, aki többször tesztel már halvány pozitívat, aztán a betöltött 5. hét előtt negatív lett neki?
Velem ma fordult elő másodszorra, és kezdek "kiakadni".
Foglalkozik ezzel orvos? Vagy mivel el sem jut az ember orvoshoz, erre is "legyintenek"?
Hogyan tovább? Mire kell figyelni???????
Lányok, biztos hogy nem szürke? Áttették nekem negatívba, és ott is látszik!
Annyira félek a csalódástól....
MA egy Utrót használtam délben.
2*1 nyomás Women's Creamot is kell használnom, az is progeszteron.
Nem lesz így sok az Utró, ha 2*2 helyett 3*3-mat használok, és még a krémet is?
JAjj, úgy örülök, olyan jó lenne!
MA egész nap olyan nyugodtnak, és kiegyensúlyozotnak éreztem magam! :-)
Ez csík, az tuti.:)
Nem vagyok orvos, de ahogy emelték az én adagomat, úgy megmaradt a kisfiam. Ha ez az oka az előzményeknek nálad is, ennyitől nem lesz baj. De azért írtam, hogy konzultálj orvossal, mert neki kéne ezt tudni. Való igaz, hogy sokszor nem foglalkoznak ezzel, így te magad vagy kénytelen. A Women's Cream-et nem ismerem, csak azt tudom írni, nekem és más nőknek mennyi volt az emelt adag progi: 3x1 Duphaston, 3x2 Utrogestan. Nálam ennyi kellett, a 3x1 nem volt elég.
Oké, akkor 3*2-t használok. Az előbb elírtam kicsit, biztos nagy zavaromban:-)
Nem akarom még hívni, majd ha a következőn jobban látszik; egy ilyen teszttel nem foglalkozik senki, az tuti!
Szerintetek mikor érdemes ismételni, hogy lássam normálisan a színét?
Kedden gondoltam legközelebb, de ez annyira halvány volt, hogy lehet hogy csak szerdán, hogy ne idegesítsem magam ha nem látszik.
Vagy az is lehet, hogy az emelt adaggal meg kéne várnom a 31.-ét....
Ha tényleg terhes vagyok, és kibírom 31.-éig, akkor gyönyörű két erős csíkot kéne látnom.
Végülis emeltem, kibírhatnám, nem? Nem tudom...
Nyugodtan tesztelj akár holnap reggel. Ha terhes vagy, látszani fog a különbség, hiszen eltelt már elég idő. De ugyanolyan tesztet használj. Nekem orvosi tanácsra kellett korán tesztelni, aztán 2 naponta ismételni az 5. heti uh-ig. De írtam, hogy nagyon jó fej a dokim:)
Most pihenj, szedj vitamint, ne menj strandra, stb. Ahogy kell.:) Várom az eredményt.
Szia!
Hát, én holnap még nem merek tesztelni, az tuti!
Kedden, vagy ha kibírom inkább szerdán.
Egy ugyanolyan tesztem van még, ha azt ellövöm, mehetek át a másik városba, ott van a dokim, nála vettem.
Viszont kacérkodok a jósteszt gondolatával holnap reggel, abból van vagy 12 db.
Ha látom értelmét, kedden azt ismételem, aztán szerdán a rendeset.
Végül is az Utrót használom emelt adagban.
Bár bevallom, elolvastam a betegtájékoztatót, és nem merek napi 600mg -nál többet használni, és mivel krémet is kennem kell, így csak 1-et használok délben.
Viszont szabin vagyok a héten, így sokat pihenek, és a hétvége is kikapcsolódással, strandolással telt.
Délelőttönként a környéken sétáltatom a kutyát (és remélem a pockot is a vackában), amikor délben Utrózok, utána fekszem legalább egy órát. Sőt, pár napja alszom is.
Csak nem tudom eldönteni hogy simán a melegtől vagyok-e fáradt.
Szerdán tesztelek szerintem, és ha pozitív, akkor el is megyek a dokimhoz még aznap valószínűleg.....
A jósteszt hómező, ill. fényes fehér csík van rajta, ami egyértelműen a második csík helye.
Szóval nem is ismételem holnap, nincs értelme.
Szerdán csinálok még egy terhességit, akkor már látszódnia kell a színnek. Szorítsatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!