Van itt valaki, aki többször tesztel már halvány pozitívat, aztán a betöltött 5. hét előtt negatív lett neki?
Velem ma fordult elő másodszorra, és kezdek "kiakadni".
Foglalkozik ezzel orvos? Vagy mivel el sem jut az ember orvoshoz, erre is "legyintenek"?
Hogyan tovább? Mire kell figyelni???????
Most pont úgy jött ki, hogy 01.-én jött meg, szóval 30.-án tesztelek, az a jövőhét vasárnap. Ha kibírom addig :-)
Az a bajom, hogy most annyira nem érzek semmit (aminek egy kicsit örültem az elején, mert kiborít hogy nekem minden hónapban milyen fizikai tüneteim vannak), hogy szinte esélytelennek gondolom ezt a ciklust.
Szóval elvileg 30.-án, de lehet hogy 24.-én tényleg ránézek egy 10-es teszttel.... :-)
07.-én du. volt pozitív az ovu tesztem, 08.-án volt tojcsis a nyákom, ennek ellenére szerintem 09.-én repedtem.
Ma, elvileg a 13. dpo-n full hómező a reggeli tesztem.
MEgnéztem, mert családi szülinapra vagyunk hivatalosak, és gondoltam hátha látok valamit, akkor nem iszom meg még 1-2 pohár valamit sem.
Hát, egyenlőre úgy tűnik, semmi. Remélem korai volt...
Köszi még egyszer!
Mindegyik válaszért ment a zöld kéz!
NA, most fogok kiakadni!!!!!!
07.12-kor csináltam, és most, még időben vagyok, látom a második csíkot!
Rettentő halvány, de ott van! Most öntöttem ki a pisit, pedig ha tudom, csinálok belőle egy másikat.....
Persze olyan halvány, hogy nem tudom eldönteni hogy rózsaszín-e, vagy szürke!
07.36-kor vettem észre!
Volt már sajnos szürke csíkom is.....
Akkor szerinted most ma már emelhetem is az adagom??????
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, egyre erősebb a csík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jézus......................
Akkor délben egyenlőre egyet két napi, utána ismételjek????????????
Vagy legyen inkább délben is kettő, igaz?????????????
Basszus.......... ha eltartom magamtól messzire, akkor is látszik, csak nem tudom eldönteni a színét..... Mindjárt megpróbálom neked lefotózni!!!!!!!!!!!!
Segíts légyszi!
A képen nem igazán látszik, nagyon halvány!
A nagy U betű alatt van, kb. középen, nem tudom te látod-e.
Most teljesen elbizonytalanodtam....
Vagy elég ha csak napi 1 Utrót használok délben? Nem akarom összekeverni a ciklusom, főleg ha ez a csík nem is igazi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!