Szerintetek nem túl nagy? 28mm-es tüszőből még lehet esélyem teherbe esni vagy ez már inkább cisztának számít?

Figyelt kérdés
Mi az oka, hogy nem repedt meg korábban? Volt aki ekkora méretnél lett babás?

2013. jún. 1. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem 25 mm-es volt, mikor mérte a doki, és szerintem kb. két-három nappal utána lettem terhes, szerintem az nőtt nekem még. Amúgy ezt véletlenül tudtam meg, mert olyan durva petefészekféjdalmam volt, hogy amiatt mentem el. Kiderült ez okozta. Nekem ez volt a szülés utáni első peteérésem, azért fájt ennyire. Rögtön terhes is maradtam. :) Szóval lehet szerintem...
2013. jún. 1. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:

28 mm-esből már nem.

20-24 mm-esen kellene megrepednie.

3 cm-től mondjuk cisztának.

2013. jún. 1. 11:19
 3/7 A kérdező kommentje:
És mi az oka hogy nem repedt meg 20-24mm-en?
2013. jún. 1. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Akkor én ritka vagyok, mint a fehér holló?... Szerintem megrepedhet, de csak gondolom, mert az enyém is nagyobb volt, mint 24 mm, de nincs orvosi diplomám...
2013. jún. 1. 13:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Én örülnék neki, ha nálam is így lenne:)

Tegnap még feszített a jobb oldalam, de mára elmúlt.

Jó lenne, ha ekkor méretü tüszővel sikerülne végre teherbeesem. Ezért is örültem, h vannak még pozitív példák :)

2013. jún. 1. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a dokim, hogy 18-22 mm között kell repednie, de nyilván vannak kivételek! :-)

Szóval itt is van egy kivétel, és te is lehetsz az! Kívánom hogy úgy legyen!

2013. jún. 1. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ennyi volt15.ciklusnapon megrepedt de nem lettem terhes
2016. szept. 16. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!