Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy tüszőből ciszta lesz...

Hannkah kérdése:

Ha egy tüszőből ciszta lesz és a ciszta később kifakad, akkor abból a petesejt kilökődik még, vagy nem?

Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagyok benne biztos, de szerintem nem. Vagy egyáltalán nincs benne petesejt, vagy elöregszik, és alkalmatlan lesz a megtermékenyülésre, és közben a nyálkahártya állapota sem lesz már megfelelő. Nekem ilyenkor mindig gyógyszerrel "durrantották ki" a cisztáimat, ha magától nem szívódott fel.
2012. júl. 27. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem felszívódott!Volt 2 kisebb cisztám,mindkét petefészkemben,azt mondta a doki megvárunk egy mensit,hátha kiürül,mert akkor nem volt meg rendesen,állítólag azok fogták vissza!És miután menstruáltam,már nem voltak sehol!Hogy kiürültek valóban,vagy felszívódtak nem tudom!De nekem azt mondta egy szülésznő,hogy a ciszták "jönnek-mennek"!
2012. júl. 27. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem abból már nem lökődik ki a petesejt...hogy a kérdésedre válaszoljak!
2012. júl. 27. 18:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat utólag is, azóta már utána néztem jobban és szerintem is elöregedik a petesejt és ezért vagy felszívódik, vagy kifakad a ciszta simán ahogy ti is írtátok!
2013. jan. 16. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!