Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek hogy sikerült teherbe...

Kinek hogy sikerült teherbe esnie? Milyen praktikák váltak be?

Figyelt kérdés
Voltam már terhes olyan 2-3 hónap próbálkozás után de sajnos missed.ab lett a vége a 11 héten. Most 6 hónapja nem sikerül teherbe esnem. Tudom nem csak én vagyok vele így. De abban reménykedek hogy van valami bevált praktika.
2013. máj. 26. 19:03
1 2
 11/12 anonim válasza:

Mi is próbálkozunk a bébivel 2 hónapja...

Az ismerőseim, és 2 doki is azt mondja h 6 hónap után, ma viszont a gyógyszerész azt mondta h ne stresszeljek, és 1 év után kell menni dokihoz!

2013. máj. 27. 17:44
 12/12 anonim ***** válasza:

1 évet mondanak,de elmehetsz 6 hó után is,hogy megnyugtasd magad.Én biztos nem bírnék várni,mondjuk attól is függ hány éves vagy.Én az utolsó 2 terhességem tervezésekor előre szedtem a terhesvitamint,az előző 4.-re jött össze,az utolsó azonnal.Egy kis borocska néha tényleg segíthet lazulni.A mindennapi szex sem jó,a hímivarsejteknek is "regenerálódni" kell.

Mindenkinek más válik be szerintem.Vannak pózok is,amiket javasolni szoktak.

2013. máj. 30. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!