Kinek hogy sikerült teherbe esnie? Milyen praktikák váltak be?
Figyelt kérdés
Voltam már terhes olyan 2-3 hónap próbálkozás után de sajnos missed.ab lett a vége a 11 héten. Most 6 hónapja nem sikerül teherbe esnem. Tudom nem csak én vagyok vele így. De abban reménykedek hogy van valami bevált praktika.2013. máj. 26. 19:03
11/12 anonim válasza:
Mi is próbálkozunk a bébivel 2 hónapja...
Az ismerőseim, és 2 doki is azt mondja h 6 hónap után, ma viszont a gyógyszerész azt mondta h ne stresszeljek, és 1 év után kell menni dokihoz!
12/12 anonim válasza:
1 évet mondanak,de elmehetsz 6 hó után is,hogy megnyugtasd magad.Én biztos nem bírnék várni,mondjuk attól is függ hány éves vagy.Én az utolsó 2 terhességem tervezésekor előre szedtem a terhesvitamint,az előző 4.-re jött össze,az utolsó azonnal.Egy kis borocska néha tényleg segíthet lazulni.A mindennapi szex sem jó,a hímivarsejteknek is "regenerálódni" kell.
Mindenkinek más válik be szerintem.Vannak pózok is,amiket javasolni szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!