Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt egy abortuszom kb 6 ével...

Volt egy abortuszom kb 6 ével ezelőtt, most gyereket szeretnénk. Lehet az h abortusz után már nincs életképes petesejtem? Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

2013. máj. 22. 13:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
abortusz után sem volt komplikációm,és most semm volt a vizsgálatoknál semmi rendelenesség.
2013. máj. 22. 14:03
 12/20 A kérdező kommentje:
mind a ketten voltunk már kivizsgáláson! ciztá kizárva pajzsmirigy rendben,hormonjaim,hát a mentsrum 3034 napos szokott lenni.e hónapi menstrum elso nap rózsaszines,másnap egy kevés vér,és harmadiknap már semmi,amugy 4 napos szokott lenni!
2013. máj. 22. 14:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Barátnőm egy vakbél műtét utáni gyulladás következtében "veszítette" el az egyik petefészkét. A vakbél műtét után ennek semmi jele nem volt, de most 5 év után kiderült emiatt sorvadt el a jobb oldali petefészke. Lehet következménye az abortusznak, de ez azért ritka. Orvost kell megkérdezni, és ő megtudja mondani, hogy valóban nincs életképes petesejted, és hogy ez az abortusz következménye e.
2013. máj. 22. 14:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az abortusz miatt nem esel teherbe. Viszont az abortusz lelkileg hathat a hormonokra, ami miatt nem esel teherbe. Rendesen feldogoztad ezt az abortuszt? Nem kellene még egy kicsit beszélgetni róla valakivel? Véletlen egybe esés is lehet, hogy bár volt abortuszod, de egyáltalán semmi köze a mostani problémához. Számtalan eset van, hogy nem találnak orvosi indokot arra mért nem esik teherbe egy nő. És olyan is van akinek megmondják, hogy nem lehet gyereke és elsőre összejön. Szerintem neked lelkileg kellene kicsit helyre rakni magad, mert ezért nem jön a baba.
2013. máj. 22. 14:17
 15/20 A kérdező kommentje:
lehet h igazad van.:(
2013. máj. 22. 14:22
 16/20 anonim ***** válasza:
barátnöm 1 abortusz után 1 petefészekkel és autoimmun betegen esett teherbe egészséges kisbabája van. Én makk egészséges vagyok nem volt ab.om mégsem estem 2évig teherbe és amikor sikerült elvetéltem. szerintem megbántad az elsö elvetetését és görcsösen akarsz egy másikat.szerintem lelkileg engedd el öt már nem kapod vissza,ne haragudj h ezt ilyen nyersen leirom de amig nem rendezed magadban nem fog összejönni. Azért én sok sikert kivánok és hogy minél elöbb tedd tul magad rajta.Biztos nehéz döntés volt,de elöre nézz ne a multat.
2013. máj. 23. 21:51
 17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,ez a válasz tökéletesen megfelelő volt az én számomra :)
2013. máj. 24. 10:46
 18/20 anonim ***** válasza:

www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherbeeses__3432703-vannak-meg-akik-ebben-a-honapban-kezdik-a-babaprojektet__oldal-18

itt tök részletesen leirtam 181es válaszolóként. Az orvos szerint a hsg megnyithatott, pedig elzáródást nem találtak.lehet volt egy kis lerakodás vagy szükülés. Ennél a kérdésnél sokan összetartunk ha gondolod olvasgasd el.

2013. máj. 24. 22:22
 19/20 anonim ***** válasza:
jaj bocsi telóról irok és ezt nem ide akartam.mekkora marha vagyok.
2013. máj. 24. 22:23
 20/20 anonim ***** válasza:

utolsó 3 válaszoló vok (mostmár 4)

meg annyi hogy azt se beszéld be magadnak hogy eldobtál egyet és most ez a büntetésed érte.mert ez nem igaz. A lehetö legjobban próbálja mindenki alakitani az életét,és a legjobb döntéseket hozni.és bizz abban hogy jol döntesz.mert minden tölünk telhetöt megteszünk,hogy az adott körülményeknek megfelelöen, a helyes utat válasszuk.Csak elöre nézz most az a fontos! Befejezéssképp még annyi hogy egy átjárhatósági vizsgálat nem árt ha még nem volt.

2013. máj. 24. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!