Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hónapok óta tartó ovulációs...

Hónapok óta tartó ovulációs fájdalom az egyik petefészkemben, tele van óriási, érett tüszőkkel, pedig most van a menstruációm. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 22:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyertelmeuen pco-s pefeszek, szinte mar tankonyvi pelda, az enyem is igy nezett ki. A nagyobb cisztak valoban tulerett tuszok, amik a ciklus soran nem tudtak kirepedni, es most a mensivel remelhetoleg tavoznak, a kicsit viszont a pco-s cisztak, abbol mar nem is lesz semmi. En innentol egy nagyon jo endokrinologust keresnek (mensmentist ajanlom, ha pesti vagy), mert a nogyogyaszok egyaltalan nem ertenek a pcos/IR kezelesehez.
2013. máj. 18. 06:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!! Sajnos nem Pesten lakom de utánajárok a dolognak.. Ha per pillanat nem akarok babát, akkor is keressek endokrinológust és kezeltessem magam vagy ez az állapot nem romolhat (azon kívül, hogy szúr oldalt) és várhat a kezelés addig, míg tényleg ráállok a babatervezésre?? Miután elfogyott a fogamzásgátló, akkor kell visszamennem a dokihoz, habár még életemben nem szedtem foggátlót mivel fibroadenómám is van az egyik mellemben és úgy tudom az hormonérzékeny.. Ez a PCO akármilyen korban kialakul? Nem számít, hogy 22 éves vagyok és nem is vagyok elhízva meg szőrösödésre sem vagyok hajlamos? :| De nyugtass meg kérlek, hogy majd simán lehet babám. :( A másik petefészkem amúgy 'rendben' van, azon elméletileg csak nagy ciszták vannak.
2013. máj. 18. 08:54
 13/14 A kérdező kommentje:

Elolvastam a PCOS tüneteit. A menzeszem az utóbbi időben is rendszeres volt, ebben az évben egyszer fordult elő, hogy 42 napra jött meg, de azon kívül tartja a 3O napos hosszát. A peteérésemmel nem tudom mi a helyzet. :( A sok kis ciszta ugye megvan.. A bőröm tiszta, nem aknés és pattanásos. A vércukorszintemmel sem tudom mi a helyzet.. Normális a szőrzetem, nem hullik a hajam és súlyproblémáim sincsenek.

Így is lehetek PCOS? :((( Nagyon szomorú vagyok, olvastam, hogy a meddőségek 7O százaléka emiatt fordul elő és még a rákot is elősegíti (nem elég, hogy a családomban mellrákos és vékonybélrákos beteg is van). :(

2013. máj. 18. 09:23
 14/14 anonim válasza:
Régi topic, de lehet ez az én bajom is? Középidőben jelentkezett az ovus fájdalmam és már 10. napja érzem ugyanazt az érzést. Ha mozgok szurkálok lent, jobb oldalt. Először megijedtem vakbél, de se hányás se láz és az nem hinném 10 napig jelen van. És pontosan középidőben kezdődött..
2020. márc. 8. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!