Clostis ciklusban jelentkezett valakinél a luteális fázisban hüvelybe nyilalló fájdalom?
Figyelt kérdés
Ez az első Clostis ciklusom. Most DPO 10-nél tartok, a hőm szépen alakult eddig, mensiig még van 3-4 napom. Ma kicsit esett a hőm és délelőtt kétszer olyan erős nyilallást éreztem a hüvelyemben, hogy mozdulni alig bírtam.
Van ötletetek, hogy mit lehetett ez?
Járt más is hasonlóan?
2012. jún. 22. 19:28
2/7 anonim válasza:
Semmi ilyesmit nem tapasztaltam, 2 clostis hónap van mögöttem.
3/7 fehérliliomka válasza:
Szia!nekem igen!ma meg tegnap.ma vagyok a 10 dpon.veled mi a helyzet?
4/7 anonim válasza:
Szia! Most olvastam itt: Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
kb. a 13. oldalon asszem a kérdezőnél hasonlót! Szóval mégis igen!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Hát hogy végül a closti okozta-e, azt nem tudom, de ma reggel pozitív lett a tesztem :)
2012. jún. 27. 05:39
6/7 fehérliliomka válasza:
GRATULÁLOK!!!!!:-) Remélem nagyon boldog vagy!!:-):-) en vagyok aki ereze a hüvelybe nyilallo fajdalmat! Igen!a kérdés az enyém a ki akar babát 2012- ben :-):-)... Nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok !!!!!:-)
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt hüvely nyilalásom és hőleesésem is és pozitivat teszteltem:))
Gratula neked:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!