A mensziszerű hasi fájdalom, mint babás tünet, mikor jelentkezett azoknak, akik aztán kismamás lettek?
Szia!
Nekem kb. mensi előtt egy héttel volt először görcsölés párszor,de csak pár másodpercig tartott és elég erős volt. Aztán a mensi körüli napon és utána már többször előfordult,de csak gyengén éreztem.
Emlékszem állandóan mentem a mosdóba,mert biztos voltam benne,hogy megjött,de mégsem. :)
Szia.
Nekem 3 napja kisebb nagyobb intenzitással olyan érzetem van,hogy megjött,de mégsem...és 3 napja késik:D
Persze lehet hogy megint a szervezetem játszik,de én csak szombaton tesztelek,hogy bizti legyen,meg persze addig meg is jöhet:(
A tüneteim közül érdemi a mellfeszülés(de az ultrabig)valamint a bágyadtság,és erre fel ma reggel hányással kezdtem a reggelt,de ezt be tudom annak,hogy a párom középső fia vasárnap szintén hányt,és valszín tőle kaptam el.Terhességi tünetnek még nagyon korai lenne.:)A mensiszerű érzés volt egyszer PÉ-kor,majd beágyazódás idején,illetve mensi előtt 1-2 nappal,de ez inkább hasszurka,mint görcs,és csak néha tör rám.
Reménykedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!